Sunday, June 29, 2008

Sepi hati ini

******************pemandangan bukit indah dari rumah saya

__DUA hari lepas, saya telah memberhentikan perkhidmatan prepaid saya buat sementara waktu. Sepanjang hari saya tidak menerima sebarang sms ataupun panggilan daripada sesiapa. Tiada lagi sms dtg berduyun² ke talipon bimbit saya minta topup.

**Pagi, tghari, petang saya tunggu. Tidak ada. Takde member ajak minum. takde org bertanya khabar. Saya sangap. Mimi pun tidak menghubungi saya. Taknak bagi harapan palsu agaknya. If only she knew, harapan palsu jauh lebih baik drpd takde harapan langsung..

**tTiba2, hp berdering. Siapa call? Mimi? Hanapiah? Takde nombor. Hanya Unknown yg tertera. Mungkin bank nak promote kad kredit agaknye. Takpun, jual insurans. Saya angkat.

***"Hello Mr. Unknown. I'm really glad that you call."

4 comments:

xrajunax said...

dem yosh. kau ada mimi jugak?
aku ingat ni blog budak2 emperor.lebih macam thus spake of night spirit pulak bunyinya.

p/s: mana blog hazim? macam mana dia tau? er..bulan 8, caliban yosh caliban!!

yoshz said...

Mimi adalah seorang gadis urban bergaya classy. Ia wujud dalam khayalan saya. Eh? mungkin kita berkongsi mimi yg sama?

xrajunax said...

dem yos. aku tak suka gang bang! bukakke!!!

Anonymous said...

cian nyer budak comel ni!!

*pinkgurl*