Tuesday, July 8, 2008

Hari jadi hadi

SEMALAM hari jadi saya. Sekarang saya dah berumur 27 tahun. Maknanye, saya dah 27 tahun tak mati. Takde ape2 nak dibanggakan pun.

Hidup sepanjang 27 tahun telah banyak pengajaran yg saya dapati. Kini saya telah mengenal erti sebenar kepayahan hidup, kesetiaan, determination, friendship dan switching mode power supply system. Yg terakhir tu yg paling susah nak faham.

Ada org bagi saya kad hari jadi dan cokelat. Bukan. bukan Mimi bagi. Tapi dlm gambar tu cuma ada kad sahaja. Cokelat saya dah habis makan. Jadi, saya ucapkan terima kasih kepada org itu dan juga kepada kawan² yg bagi ucapan selamat hari jadi. Saya terharu kerana mereka ingat hari jadi saya. Tapi saya juga tahu yg itu hanyalah reminder dari friendster.

Untuk tidak mengecewakan mereka saya berjanji takkan mati lagi sampai tahun depan.

14 comments:

xrajunax said...

happy besdeh yosh!!!
no tefon ex-gf plz sbg hadiah sang pengucap besday. haha

yoshz said...

thx rajuna! ko gila nak no ponsel ex-gf aku? diorang tu sumer garang2. tapi gorgeous la of cuz.
nomor ponsel ko berapa? ada gig jgn simpan sorang2..

redza said...

epi besday yosh.. ahah... maintain gaya penulisan ala sempoi!

yoshz said...

thankiu nyamuk!
gaya penulisan begini timbul dari rasa taksub dan penuh hormat kepada cikgu BM kita yg terhebat; cikgu yang razali.serius, dunia akademik tanahair sememangnya memerlukan org seperti beliau.

ami___ said...

Happy belated Birthday Yosh =)

Rabia said...

birthday ko ker bro?
27 dah?

walaupun aku tak kenal ko, tatapi aku suka stail ko. keep it up!

happy birthday yang ke 27!
may u have a happy life ahead =]

yoshz said...

Amy, Rabia...

Thx a lot. teruskan membaca blog-blog yg tak berfaedah. ;)

ex-gf yoshz yg paling garang said...

saya rasa saya dah wish happy birthday kan en yosh. jadi tidak perlulah saya ucap lagi, cuma hadiah en yosh saya belum belikan lagi. jadi en yosh harus tunggu sehingga tarikh pertaruhan kita tamat, iaitu pada 13 augustus, samada dapat nggak en yosh menuntut hadiah ya.

kepada en xrajunax, kenapa sih mahukan nombor telepon ex-gf en yoshz? kepingin dengan perempuan yg garang2 kah? hehe.

jangan monyet jangan. ;)

yoshz said...

cik elina, hadiah happy bday saya takde kena mengena dgn bet. kalah ke menang saya tetap dapat. kalau menang dapat lebih.

elina jolie said...

dem tul lah. ingatkan leh cover line, hadiah and bet all-in-one...hahhaha..

eija maskulin said...

best yer cele8 besdey.
tp aku cele8 besdey ko di bandaraya bangkok sambil menonton persembahan harimau yg begitu menarik perhatian pelbagai jantina.

selamat berusia 27 thn yoshz!!!

yoshz said...

ya terima kasih di atas ucapan selamatmu. tak caya la kamu sambut happy bday saya di bangkok. persembahan harimau pun kamu terpikat? agaknya kamu ni maskulin yg benar²?

Anonymous said...

hepi belated besday....
sowi lambt wish .... budak comel
smga panjang umur murah rejeki!amin


*pinkgurl*

Anonymous said...

hepi belated besday....
sowi lambt wish .... budak comel
smga panjang umur murah rejeki!amin


*pinkgurl*