Thursday, July 24, 2008

Mangkuk tandas


JIKA saya dilahirkan semula, saya tidak ingin jadi org ini.

Saya lebih rela jadi mangkuk tandas.

Apa bezanya? Kedua²nya kiss ass bukan?

Dan saya akan pastikan saya adalah dari jenis porcelain.

Biar pecah retak, tak mengapa.

Asalkan saya bukan dari jenis² yg plastic!

21 comments:

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

waduh bisa sungguh ayat tu....

aRe You? said...

mangkuk tandas?
euwww grosssss :P

Hazim said...

ah!
lebih baik ko menjadi kerusi nasha aziz!
bukan kah lebih harum dan sodap...
dan mengikut video satu ketika dahulu...
beliau tidak memakai sluar di dlm umah!
amacam?
lagi lazat bukan?
eh!
kenape kau begini?
wah!!!
adekah ko terkene negative hollow?

Rajuna said...

menghirup haruman syurgawi

shahril mohammad said...

kipas habis.
ko rasa kalau tangan bapaknya sendiri, dia cium macam tu jugak ke?

yoshz said...

kak crazy,
org mcm tu mmg deserve ayat² sebegini.

are you?,
seriously, maner lagi gross?

hazim,
ya lor....tak terfikir plak.
kemudian aku nak jadi berus gigi dia. kalau aku terkena negative hollow sudah pasti aku jadi positif. aku pun spesies usopp jugak!

rajuna,
menghirup kesan bau C4. maybe ader minyak wangi altantuya terlekat kat tgn dia.

shahril,
cannot be. bapak dia takde kontrak kapal selam.

Dzulkarnain Mohamad said...

cium tangan sampai mcm tu sekali?..
lain macam je aku tengok.

ke dah jadi tebiat dari kecik?

yoshz said...

Harus salam begitu utk sesiapa yg mempunyai xs terhadap simpanan bahan letupan C4.

Tak tau la idrul, eh dzul...

mungkin kecil2 dulu menteri tu bela dia.

Kikuri-hime said...

Pergh!!! Bisa kata2 mu itu! Walau ape pun, jgn jadik kaki bodek...

Danielle_Corleone said...

tu shahid dan kasim kan? hahahaha!

ney said...

ah. org tua tu. dah kenapa...

l.i.f.e said...

sedang teruskan membaca ni
idrul nafis is dzulkarnain? :-?
sorry, komen yg tiada kena mengena dengan entry

yoshz said...

kikuri nee-chan,
yup agree. y tak review psl one piece/naruto? those 2 i like...hehe

danielle,
bukan lah. raja beras tu gemuk sikit.ni ntah sape2 ntah..

Ney,
hi...

life,
idrul takde kena mengena dgn dzul. saja nak sakat dia...hehe
sori juga komen takde kena mengena dgn entri.

shahril mohammad said...

bapak dia takde kontrak kapal selam?
haha. nice one.

aku rasa yg salam cium tangan tu.
nak lobi utk bekalkan propellor kapal selam kot. haha

marjerin said...

aku pun setuju dengan ko. nampak sangat bodek yer tuh. itulah manusia.

yoshz said...

Shatun,
tapi aku rase dia nak bau perfume altantuya tu...hehe. khusyuk dan begitu ghairah.

marjerin,
ya. kamu jgn jadi sepertinya.
ayuh, mari jadi mangkuk tandas!

eija maskulin said...

aku dah pegi merata event...
mereka mereka ini mmg suka kipas pungkok org lain...
biasalaaa.. kuasa punya hal...

p/s: aku sepi laa kt cni... nk blk.. :(

yoshz said...

eija,
Ko jgn jadi sebegitu udahle...
Mamat sarang denggi tu ada kat sana jugak ker?

Habibah Ghazali said...

saya rasa entry ini adalah sangat funny..haha!

yoshz said...

Danke!

Kamu suka dark sarcasm ye...hehe
Apa kelas lawak senario kan??

Anonymous said...

correct i agree

*pinkgurl*