Tuesday, July 29, 2008

Visitor terbaik bulan 7

Bulan 7 dah nak habis. Gaji pun dah dapat. Jadi saya ucap terima kasih banyak2 kepada semua visitors. Dlm byk2 visitors, saya pilih Ipah cute sebagai yg terbaik. Bukan psl komen2 dia sangat berguna, tapi nickname dia aje dah tak boleh blah..apa kata kita berkenalan dgn beliau??


**Amboi manisnya, sejuk hati bakal mak mertua....

Nama: Hanapiah, 26

Nama gelaran: Ipah, Bobo, jejaka_melawati, Halimahton.

Hobi: makan nasi. main buai. tolong ibu jaga adik.

Fav. Movie: cerita polis² cina.

Fav. Music: grunge, Ali XPDC, Intan Sarafina (jgn tak ngaku!)

Kelebihan: boleh buat suara sebijik mcm Nirvana. boleh main intro Enter Sandman. jarang beli rokok sendiri, pau org lagi jimat. suka pakai baju kemeja masuk dalam.

Kelemahan: tak sampai hati tgk perempuan beli handbag guna duit sendiri, mesti nak belikan. tak marah kalau awek tak angkat telepon. suka lepaskan bola bila jadi keeper. kalau org ckp dia hensem, mesti dia bagi RM100.

Komen terbaik: Perdebatan yg digital

Jadi, kepada sesiapa yg berminat untuk berkenalan, hantarkan ON IPAH ke henset dia. Nanti dia belanja KFC.

29 comments:

denanz said...

haha. memamng sejuk dingin hati bakal mak mertua.

aRe You? said...

mane no phone :))
nak send ni...

rahimin idris said...

waahhhh, silang panggung nampak!

yoshz said...

denanz,
sejuk gila. boleh simpan daging tahan sebulan.

are you,
nanti saya tanya empunya badan.

rahimin,
itulah stail klasik yg takkan pudar..haha.Gaya Mi nak beli rumah Komeng.

denanz said...

hahaha.
Mi yang tetiba jer jadi samseng cam Komeng. wahahahaha.

Kikuri-hime said...

Alaa.. kalu nak iklan, bagi la no tepon siap2. Baru betul2 'ON IPAH'. Kem salam kat mamat ayu ni yee... tell him that i cakap dia ensem. Nnt I bagi no account maybank for the RM100...

elina jolie said...

ipah cute.....gila klakar id name....fringe tuh gila tak tahan...masa gi tengok bleeding thru, rasanya takda plak fringe2 nih....apahal?

yg pau rokok tuh nasib baik tak pau rokok i....heheehe...if pau, i mau claim itu rm100...;) kalau ipah jadik keeper, i nak jadik striker lah...i yg tak reti main bola sbb asyik jadik goalkeeper nih pun leh jadik striker hebat kot nanti...bergol2 ipah lepaskan..kuhik kuhik....

yoshz said...

denanz,
eh berapa harga rumah ko? nak jual tak? haha

kikuri nee chan,
no talipon dia suruh carik dekat ruangan cari jodoh majalah maskulin.

elina,
fringe tu mak die yg suruh buat.
oh, masa gig bleeding thru tu dia ada pau rokok u. haha! ok, kalau kitorang futsal nanti ajak u skali.

S.YanaZ said...

afUNDI Ipahhh...

Danielle_Corleone said...

hahaha! wow sejuknya!

ipah cute 6 said...

terima kasih.. kepada sesapa yang ckap saya ensem saya akan meng wang ehsan kan RM 100 kepada mereka secara beransur ansur.. hanya pergi ke pejabat pos terdekat.. sebut nama kawan imaginasi saya 3 kali dan seterusnya tepuk lantai. duit akan turun dari langit..
cik eliyana juli.. i akan lepaskan gol sebanyak mungkin utk u klau u jd striker.. lagipun lelaki seayu i manakan mampu menahan pandangan u yang sepanas streka ketika jdi striker..
utk sesape nak no tipon sila catit kan 012-6506980.. sedia menunggu siang, malam, pagi dan petang.. mekasihh suma.. mekasih encik blogger

l.i.f.e said...

hahahahahaha :)) :)) (tak tau berapa lama nak gelak ni)
hahh..tu dia kau! siap2 dah letak no h/p dia. apa lagi...AFUNDI lah cepat!
btw, fringe hair tu memang tak bleh blah. mau nangis mak mentua tengok nanti :-j

Rajuna said...

ada cahaya keimanan!

artsoul said...

hensem la engkau ni...ok,mai 100!

elina jolie said...

dem lah ipah.u ckp pandangan i sepanas streka? dem dem dem..mana ada i stare gegila kat u k.

btw, betul ckp yosh. u pau rokok i masa bleeding thru. hmph!

yoshz said...

life,
mmg bakal mak mertua dia tgh bercucuran air mata baca ni...

rajuna,
mmg dia org tabligh. kalau nak dengar talkin, dtglah masjid uniten. ada mkn2 sikit....

artsoul,
sila claim di pos opis ya...

ipah,
kena bawak fotostat ic tak bila claim?

shahril mohammad said...

duit gaji dah dapat?
part tu je aku concern hadi.
blanje makan pasta di pavilion.
haha

yoshz said...

Oh...tak jadi masalah.
tapi kalau ko dapat keja aku nak pau jugak 6 kali ganda.
amacam?

shahril mohammad said...

6 kali ganda?
tu riba tu. haremmm.

d.o.n.u.t.m.a.n.i.s said...

owh.. minat intan sarafina rupanye. mesti hafal semua lagu dia kan..

btw i link ur blog to mine
hope u don't mind

ipah cute7 said...

d.o.n.u.t.m.a.n.i.s saya bukan shaja menghafal lagu dia.. tapi mengidam tubuh montok intan sharafina juga..
l.i.f.e fringe hair itu saya buat selama 2 bulan baru jadi.. caranya.. jgn mandi pagi..
rajuna... i memang lelaki yang mempunyai keimanan yang bercahaya.. lebih bercahaya dari encik megat..
eliyana juli.. u mmg tak stare i gegila.. tp i stare mata u gegila.. tak sangka mata u ada benda itam kat tgah2. n rokok u sdap lahh.. rasa cherry..
cik shahril.. nama u cute laa
cik yoshz... sori saya komen byk2 ... tp saya pon nak glamer cam jon hapis
bye suma

yoshz said...

donut manis,
kena bayar RM20. acah mak enon!
go ahead. Thx!!

ipah cute,
buat la lagi fringe pastu ambil gambar taruk kat frenster. Bagi aku 2 bulan, ko akan lagi glamour dari faiznur miskin.

l.i.f.e said...

ipah - i cadangkan u bukak blog. nanti boleh jadi lagiiiiiiii glemer :P
hishhh tak mandi 2 hari saja mak mertua dah bising, apakan lagi 2 bulan :))

ehhhh...ini sudah komen keatas komen ni. mana boleh jadi :|

greenergrass said...

huyoooo sapa niiiii...

yoshz said...

life,
ni adalah komen keatas komen keatas komen.

diyana,
dia ipah. makhluk tuhan yg paling tak seksi.

Rabia said...

aku? bila lak? (muka tak malu bertanya). lalala~

yoshz said...

wah lama tak nampak....
sekali dtg, terus mintak pencalonan.hahah.

(aku pun dah lama tak jenguk blog ko hehe)

Anonymous said...

ala-ala comelnye, hobi pun comel.sejuk hati mak mertua..:)
- mamapower

cikFARRA said...

ini bro saya..
haha

bro ;)