Wednesday, August 20, 2008

bosan



saya bosan

17 comments:

Rajuna said...

tak tidur?
apa nak jadi?

tropicoloco said...

Bosan?? Dah call mimi?? dah try jalan2 g kedai beli sayur??

aku dah post link blog kau dalam blog aku..mesti tak bosan...hahahaha..chait!!!

rahimin idris said...

cuba masukkan kepala anda dalam ketuhar gelombang mikro. naikkan suhu ke 3000 darjah selsius.
cuba la.

yoshz said...

Rajuna,
aku tidurla. untuk pengetahuan kau, ko boleh set scheduled posting. itula taktik khir toyo post blog pukul 6.45am. nak tunjuk dia bangun subuh la tu..

tropicoloco,
dah call mimi. taknak gi beli sayur. nanti berdarah hidung lagi.haha. ok. nanti aku link blog kau pula.

rahimin,
takleh la. baru sampai 150 darjah, aku dah tak tahan panas. cuba ko buat plak..

yoshz said...

To all,

Semalam brader tempat kerja saya ada ta nya camner nak buat blog. Saya pulak baik hati tunjuk satu persatu. Camner nak tulis title, tulis content dgn upload gambar.

Lepas tu saya tunjuk kat dia camner nak setkan time untuk scheduled posting.

Jadi, terlupa pula nak delete.
Sampai jer ofis. dah ada org komen. Ah, blasah laa...

rajuna,
6.15am? qiamulail ke belah kambing?

S.YanaZ said...

Yoshz...

Yoshzzzzzzz....

Yoossshhhhhhhzzzzzzzzzz!!!


Saje je...
*bodek lu*

:P

Marjerin said...

hahahaha

sultan said...

aku pun slalu wat taktik cam tu. sbb tu entri aku sume kul 3 n 5 pg. hahaha...

bosan?

g kaco org lain wat keje...

poyotito's said...

gua syak rajuna ni layan hentai la.

elina the jani said...

herm..i sangat musykil entry kol 3am nih.sbb setau saya awak adalah seorang yg suka terlelap by 12am.ahaks.

neways, tolong bagi credit sket!! sapa yg kenalkan u ngan en marvin.ipah cute 8 pun kene bagi credit kat i mmmkkkaaayyyy...

yoshz said...

syanaz,
apa daa bodek? bukan aku ada kontrek pun...
Wah kutuk aku yer kat blog kau..
Takpe nanti dia..

marjerin,
mcm ni pun mencuit hati ker?

sultan,
ya. tapi kenapa 3, 5 pagi?
hamsaaapp ehh...

poyotito,
eleh. rajuna tu jeles psl aku dapat Mimi. tapi mmg die kaki hentai pon.

elina,
betul. kdg2 habis je gusti saya terus lelap.lgpun, penat tau gosok baju..

anyway, thx kerana intoduce cerita 'Hitchiker's Guide to the Galaxy' kpd saya. sangat syok bagi org² intelek. Saper2 yg otaknya berkapasiti terhad, pasti rasa bosan melampau..

wretched isn't it??

l.i.f.e said...

bosan?
apa kata pergi 'bunuh' bos kamu pulak. mesti kewllllll

Rajuna said...

bosan gak pagi tadi.
saje bangun dan buat lukisan bintang 5 bucu. pikir2 macam nak letak keris terbalik kat tengah..ala2 morbid angel.

yoshz said...

life,
Not bad an idea. Not bad at all..
Haha. Thx!!

rajuna,
taruk je keris terbalik tu. lepas tulis manifesto...

SebelahKiri said...

bro..jom lawan bosan dgn aku la kalau brani..

kite tgk sape menang..hahha

yoshz said...

Sebelah kiri,
lu menang la!! ngan saper2 lu menang. Lawan ngan org kat penjara la baru lu kalah! Muahahah!!

SebelahKiri said...

adoi makan dalam siot..hahah

x pe banduan x dpt gaji aku dpt..huhu