Saturday, August 16, 2008

Kadang2 saya juga rasa menyirap

**sekali sekala dapat tumbuk org mcm ni syok jugak. padan muka kurang ajar...







"Siapa suruh goyang2 cacing depan muka saya! Gelilah bodoh!!!"

luffy vs blueno (Orgasm berkali2, finishing tak tahaaaaaannn.......)

25 comments:

S.YanaZ said...

Bro.,
org tak tau lu geli melainkan lu jerit auwwwwwwwwww! sebyk 44X.


*ingat pesan che gu, ok*

yoshz said...

Wahh...pagi sabtu bgn awal?
Ada sekolah ker?

Tak kuasa aku nak jerit. Tindakan pantas refleks aku, mmg berpotensi untuk memusnahkan tulang pipi org ramai.haha.

Dzulkarnain Mohamad said...

anime ni aku tak penah tengok g.
hero kecik.
takde api kuar ikut tangan.
takde pedang2.

tapi lawan boleh tahan jugak..
ending tu..haha

hajime said...

dem...
scene yg masih membuat aku menangis sehingga hari ini...
(sembam muka kat bantal)

man_helang said...

aku rasa enime nih masih lum bleh lwn dragon ball, bleach, naruto tak pun komik pedang setiawan yg aku selalu baca curik2 kat kedai mamak tu...tp aku suke katun yg lwn2 so aku layankan aje...ha ha ,,,lg ganaz lg bagus...

yoshz said...

dzul,
anime ni ada pedang2 jugak. mamat tu je lwn tgn kosong.ending Jet Bazooka tu mmg meremang bulu tengkok.

hajime,
sori aku menaip slow hari ni. air mata menitik2 atas keyboard. Urghhh...

yoshz said...

Man helang,
Sori i beg to differ. Bila aku start tgk anime ni naruto terus jatuh no 2. bleach berenti tgk, eh...dragon aper tu???

pdg setiakawan. tak kelakar!

anyway, taste masing2 ;)

hajime said...

en man helang:
daa...
ko makhluk aneh!
one piece dah celen dragonball la...
naruto pung...
bleach?
jauh skali!
pedang setiawan?
buleh masuk ke?

generasi said...

emm dragon ball xbest lah..
i hate dragon ball..

yoshz said...

generasi,
naruto best! itachi cool!
sasuke sux...ahaks.

Dzulkarnain Mohamad said...

dragon ball best..dragon ball tahap anime klasik jepun..aku membesar dgn kartun ni. Tp jgn banding dengan anime jepun sekarang.

Pada aku dragon ball pembuka jalan kpd anime2 jepun yg ada skang..walaupn ada yg tak minat tp aku perasan byk anime jepun tiru dragon ball..sedangkn naruto pn byk tiru dia..raksasa dlm badan naruto..bkn ke sama mcm goku yg boleh berubah ke gorilla rasaksa tu.
contoh lain,
1) apesal banyak hero anime jepun rambut tercacak-cacak n perang macam goku n super saiya..naruto,ichigo(bleach),sakuragi(slam dunk)
2) hero mesti perangai gila-gila. saingan dia mesti seorang yg cool,hensem n ramai awek.
cth,
goku - bezita
naruto - sasuke/sai
ichigo - ishida
sakuragi - rukawa kaede

cuma yg anime jepun lain dah xleh curi idea dragon ball masa goku berubah jd super saiya..mmg dramatik..

tp skang minat aku kt anime pn dh makin menurun bahana beban kerja dan peningkatan umur.

yoshz..katun yg kau promot ni ada masa aku nk terai folow dr awal..pd aku jln cerita tu penting juga..

p/s-pjg pulok komen aku

yoshz said...

Dzul,
OK. Granted, DB adalah perintis.Bukan aku tak minat DB, tapi skarang aku rase we need more than juz a fighting-a-stronger-opponent-after-another type of story.(bleach included) Masa tgk DB tu kita kecik lg, mmg best tak hingat punyer. Tapi skang, meh.

Nope. tak sama. Goku tukar jadi resaksa most probably influenced by werewolf or ape2 legendary creature (i think).Die tukar, gorila tu takde dlm bdn dia. Naruto tak tukar jadi 9 tails. Its more like binatang tu get the better of him.

1) aku tak rasa ada kena mengena ngan DB. mmg culture org jepun suke hero camtu. cakap kuat, kelakar, attention seeker.

2) betul. kecuali Bezita tak byk awek.

Kekuatan anime ni ada pada karekter mereka. Boleh kata semua hero, semua juga bodoh. Bukan Luffy tu pulun semua org jahat.Jgn marah aku, kalau ko dah start tgk cerita ni ko dah tak ingat berapa biji Mutiara Naga dah...haha.Thx!

hajime,kikuri, wat say you??

hajime said...

ko nak aku ulas?
tunggu next post aku...
bior post baru aku ni dalam sehari dua...
next post aku...
gurandu baturu...
one pieace!!!!!

l.i.f.e said...

urgghhh...'kanak-kanak' besar bercerita tentang anime dengan penuh perasaan :-<

Miko Yamaguchi said...

one piece is the best anime at the moment...DB best jugak, tapi zaman dia dah berlalu...sekarang turn luffy pula...hahahaha

*teringat lagu yang luffy nyanyi time dekat sky island tu...lawak gila...hahahahha

yoshz said...

hajime,
orait..aku tunggu

life,
hey...aku takdela penuh perasaan sgt. dah diorang ni bakar...
terikut2 la pulak.

miko,
aper part luffy yg tak lawak?
haha. org bengong camtu pun boleh jadi hero.

shahril mohammad said...

hahaha.
aku baru baca one piece punya manga.
gila bangsat.
tergelak aku keseorangan.

kalau ade animemye.
pos kat aku satu bundle dvd ye (kalau rajin)
aku malas nak download. ahaha

shahril mohammad said...

oh.. ye dragon ball best.

tapi aku lagi prefer dragon quest - dai no daiboken (the adventure of dai) *jgn main-main.. aku tau baca bahasa jepun.. haha

jalan citer dia takde drag sangat macam dragon ball. baru nak relaks. ade je aksi serius or lawak baru.

shahril mohammad said...

oh.. ye dragon ball best.

tapi aku lagi prefer dragon quest - dai no daiboken (the adventure of dai) *jgn main-main.. aku tau baca bahasa jepun.. haha

jalan citer dia takde drag sangat macam dragon ball. baru nak relaks. ade je aksi serius or lawak baru.

SebelahKiri said...

one piece sgt best(manga>anime) yg boleh lawan katun nih mungkin adalah shin chan..haha

poyotito's said...

gua bukan tak minat anime2 ni.
tapi kebelakangan ni minat gua lebih ke hentai.
apa boleh buat..

yoshz said...

shahril,
VCD dulu aku ader tapi member aku dah ilangkan.aku syak dia simpan untuk bukak bundle
kelakar kan citer ni? ;)

ah...aku tak baca dragon quest.
rugikah aku??

sebelahkiri,
lain kategori tu bro....
mana bley dibanding²,hehe...

poyotito,
syyy....
org lain pun sebenarnya sama. cuma malu ajer..
cuba ko buat entri psl hentai.
bykla anonymous yg komen...

SebelahKiri said...

yo bro kalau ko nak aku ade 1-200™ je la DVD...byk sgt dh x larat nak burn sampai yg latest nyer..

ko layan kacang koh kae® x?..aku ade beli satu tin extra dr pdg besar..kalau nak aku bwk esok..x kene pecat lg aku kan?..hahah

Kikuri-hime said...

Errr... Best ke One Piece ni. Betul ke citer ni a bit ecchi...? How many episodes all together?

P/S-
HENTAI??? Ape tu? hehehe... japanese mmg pervert. No offence! Bishonen, bishoujo, lolicon, shotacon, eroge, galge... semua ni pervert...

yoshz said...

kikuri,
so far ni the best kut.Anime dia dah sampai 300++. Letih nak kejar..
Japs mmg hentai.obses dgn cleavage.

Ahoouuu~ bakaaaaa....~