Wednesday, August 13, 2008

Ucapan kena tag


"ANDA HENDAKLAH MENYEDIAKAN SATU UCAPAN BERANGAN"

It has been done according to the following rules:
1. The winner may put the logo on his/her blog.
2. Put the link to the person you got the award from.
3. Nominate 5 blogs.
4. Put the link to the blog.
5. Leave a massage for your nominees.
Assalamualaikum. Tak jawab dosa.
Setinggi2 penghargaan kepada che sue kerana sudi nominate saya sebagai kreativ blogger dgn ucapan "nak makan yong tau fu dgn i tak?".
Blog saya bapak bosannye. Bahagian komen dia je yg lebih2 kreatif.
Jadi saya ucap tahniah pada encik2 komen.Sila komen lagi. saya suka.
Ok dah. Banyak kerja sekolah ni.
Sekian. anda semua dijemput makan.
ucapan dah..,
1. logo dah letak
2. link dah letak
3. nominate 5 blogs:
-danielle langityangindah (fav no1)
-rajuna baju senja ape ntah (fav no 2. sila rasa jeles dgn danielle)
-dzul terungpaya (tukang cerita hantu no.2 paling kelakar. kalah ngan uncle seekers)
-shaton paranoidandroid (blogger paling rajin bagi link. plg malas menulis)
-doktor mahathir www.chedet.com (bhgn komen saya sikit lagi nak sama ngan dia)
Agak2 yg last sekali tu ade ke dia nak layan?? takpe, saya cuba.
4. sudah
5. kena massage? woho....ingat saya kerusi urut? hmmph?
p/s: teka teki teka tekuk, binatang apa ada dua belas perut?

22 comments:

hajime said...

aku nak jawab teka teki je...
jawapannya ialah:
sedozen binatang!

Kikuri-hime said...

Ohmedeto... Yoshz-san! Teruskan lagi entry2 anda yg lawakzzz... Ganbatte! Ja mata ne!

Iz said...

emm.. lembu ade 12 perut.. betul ke salah? sbb mcm penah dengar je fakta ni..

dah bagi msg kat chedet? tah2 esok dia buat kot.. kekeke

mahata said...

kucing kembar siam 12, cantum kat ekor.

S.YanaZ said...

Bro.,
lu dah campur tak dgn perut Idrul Nafis???

Cheh!

Danielle_Corleone said...

pergh! gua menang! hahahaha!

Dzulkarnain Mohamad said...

aku dah layankan ajer..haha

eija maskulin said...

at last.. finally...

alif-mikail said...

ehhehee.. komen lagi berapi.. aduihh (x abis gelak lagi)

l.i.f.e said...

binatang yang ada 12 perut?

sila bariskan 12 jenis binatang yang mempunyai satu perut setiap satu binatang. nak lagi cepat dapat, mari buat rombongan sambil belajar ke Zoo Negara

he he he

rahimin idris said...

12 belas perut ke, 12 belas parut kat perut? kau salah eja tak? cuba ingat balik soalan betul-betul...

shahril mohammad said...

haha.
aku bayangkan kalau chedet buat entry tag camni. haha.

binatang ade dua belas perut; 4 ekor lembu!

poyotito's said...

apakejadah tag chedet??
bole tahan pukimak juga lu ni rupanya.
gua link.

yoshz said...

hajime,
spesific sikit pls..
binatang jenis apakah itu?
jika lembu dah ada 48 perut.

kikuri,
thankiu gozaimasu!
ja neh..

iz,
lembu ada 4 perut. dah antar. dia tak approve komen saya. tak sporting langsung org tua tu.

mahata,
itu dah 12 ekor kucing. tak kira.
lgpun kucing hanya beranak ikut turutan no Fibonacci.
1,2,3,5,8,13...
Bapak hodohnye kembar siam camtu.haha

s.yanaz,
Idrul tu takde hati perut. kalau nik hishamuddin ader la..

danielle,
congrats! blog kamu ada kelas..
nyampah.

dzul,
thx. rajin berusaha kalahkan uncle.

eija,
my god. kata2 ko mcm baru dpt anak setelah 7 setengah tahun mencuba. haha.nanti aku baca..

alif mikail,
haha. tu tambah api lagi la tu...tapi hari ni takde org jahat komen. so sejuk sikit.

life,
binatang itu hanya seekor. pergh..mamat2 hensem tu telah mengajar kamu berloyar buruk sekarang ye...Zoo? i like...bila nak pergi?

rahimin,
Hahaha! 12 belas sama ngan berapa? cuba kau jwb...29 belas?

shahril,
chedet kalau buat entry camni mmg tggl 3 sunday mass lagi (mengikut kepercayaan bomoh kristian)
binatang itu seekor shj la...

yoshz said...

poyo,
salah ke tag che det.
gua mmg admire dia apa...
hajime tu lagi pukimak.
ko link plak dia.

kuih said...

hoh binatang 12 perut? woooo susah betul teka teki tekuk luuuuu

hajime said...

cilakak!
mahata lagi pukimak!
link die gak!
ah!
jawapannya:
sedozen binatang selain lembu!

yoshz said...

kuih,
mmg susah. kalau saya jadi kamu pun saya takkan tahu.give up je la...

hajime,
seladang, kerbau pun 4 perut.
binatang tu sekor je la..

Qaseh.Darwisy said...

aku agak2 binatang jabatan haiwan yg sebanyak 12 eko tu kot..ntah apa nama binatang tu aku pon x tau..tapi yg pasti 3 daripadanya ada ngan aku..huk huk!!

yoshz said...

Haha. ko pasti ke Elizabeth ada 1 perut jer? Aku rasa cam lebeh.

Rajuna said...

kenapekah blog kampungan gua yang menjadi mangsa?


anda sungguh metalika

yoshz said...

Ntah semua blog dah kena tag.
Takut ko kecik hati tak kena tag...
Hahah XD