Tuesday, September 30, 2008

Malas gila

Hahah. Nak dekat raya ni gila macam takder orang je yg nak layan blog2 ni semua.

Sehari tak sampai pun 20 ribu yg masuk tgk blog saya.

Haishh...malang.

Ingatkan nak tulis, tapi pikir2 balik mana ader org nak baca waktu raya pun...

Apalagas, jump on the bandwagon and jadi malas...

Tulis entri pun nak ucap:

Selamat Hari Raya!!

Maaf zahir batin. <--- tak ikhlas (saya tau saya banyak kutuk kamu. Huhu~Lepas raya sambung balik. lol--)



p/s: jgn lupa hantar hamper dekat rumah saya. Masa raya nanti jgn makan rendang banyak sangat. Nanti perut masuk cacing.

10 comments:

Che Sue said...

gua tak balik raya...so gua baca aa yoshz..huhuhu...
slamat ari raya!
huwargghhhhh!!

p/s-eh ehh...aku jadi orang fes komen ek?hahahah...

kecik said...

saye yg kedua!!
same2 dgn che sue!
x beraye!
raye di rumah tp laptop 24 hours on asik singgah2 blog org lain.
sape dtg umah sy bg bom.
xtau ke saye nak blaja ni??

lalala

generasi said...

emm 2lah pasal pas raye banyak post yg diterbitkan

Axiao said...

SELAMAT HARI RAYA!!

LEPAS RAYA NAK TENGOK KUIH RAYA ATAS MEJA....

I BELANJA KOPI VENDING MACHINE!!!

LoveyAshLiecious said...

tak faham kenapa perut masuk cacing kalau makan byk sgt rendang.haha.
apekah?

missjaye said...

wei aku jenguk je blog ko.ah raya bosan ah.macik2 tujuk gelang yg beselirat kt tgn.sepupusepapat bertanding baju sape plg cantek, tv sume cite psl raya.ini apa??????okeh aku nk jenguk nenek aku sat kt kg.

aku_yanhashim said...

eh
betul ke
makan rendang
perut banyak cacing
cerita sikit.

Anonymous said...

Sapa kata tak ada sapa baca.akak pun antara insan-insan beraya di KL, dah bertahun2 dah...:)mamapower

yoshz said...

che sue,
selamat ari raya!! haha. loser siut org raya kita baca/tulis blog.haha. ape yg best jadi 1st komen? mcm la dapat hadiah pun...

kecik,
blaja aper time raya? cara2 menikmati kebosanan mengikut syarak? hehe.

generasi,
lepas raya kang banyakla pulak entri cerita pasal mercun la ketupat la, jam la dgn anak sedara amik SPM.

axiao,
kuih raya=kopi mesin??
GET UR EQUATION RIGHT!!
Hehe. Thx for the wish. hows ur vacation?

lovey,
mitos nenek aku cakap taknak bagi aku makan rendang banyak. kununnya cacing suka makan kelapa. kalau rendang yg ada kerisik tu mesti En. Kerawit banyak suka..

missjaye,
aler..setakat emas Zhulian tu takyah nak eksyen la makcik.kau tayang jer pamphlet victoria secret biar dia rase inferior sikit..

yanhashim,
mitos nenek aku dulu. aku pernah percaya.(refer komen lovey...)

mamapower,
Raya KL la best. takder orang. pergi midvalley parkig depan lif. haha. kampung bosan la. asyik cerita org kawin, org mati dgn anak sedara nak periksa akhir tahun.

Anonymous said...

Tak ada traffic jam, jalan clear, drive thru lagi la...(dalam hati sob..sob..isk..isk..hipokrit tul la aku ni)...sedih gak la...en. yoshz :(mamapower