Monday, September 22, 2008

Mula mula rasa nak marah tapi tak jadi

Hai. Assalamualaikum. Tak jawab dosa.

Dekat chatbox, ada malaun mana tah bagi url dia.

Mula² rasa nak marah pasal main terjah je. Dahla tak bagi salam..

Bodohnye David Santos. Idiote!!

Tapi bila klik url dia terus tak jadi marah.

Kamu boleh klik dan sila rasa insaf kejap.

http://sverdades.blogspot.com/

Vamos ninas vamos!!

27 comments:

o-y-e-t-t said...

owhh..ok..insaf kejap..agak prihatin jugak brader nih

missjaye said...

mengagak based on the piccies.bravo senor yoshhz sbb turut berkempen sama.

Qaseh.Darwisy said...

ok..ok..aku bangga..

Rajuna said...

peh!

bagos budak yoes ni
ha ha

Ojie said...

yoshz ada nilai prihatin dlm diri dia..nak kagum sekejap..

tp smpi skrg aku taleh terima akal nape ada org yg sampai hati buat arwah cenggitu..

Pengejar Masa said...

bagus la mamat tu. walaupun main terjah je macam Nas Ahmad

rahimin idris said...

eh, aku siap kommen lagi tadi. guna bahasa melayu saja. harap2 derang cari kamus la. nanti derang sangka aku mencarut pula.

yoshz said...

To all,

walaupun aku budakyangjahat aku takkan boleh tolerate kalau orang buat apa2 kat budak kecik.
Diorang tak bersalah.
[nak pukul, pukul la hajime kalau berani!]

Aku tak boleh imagine kalau org buat camni kat anak aku, aku rasa aku takkan boleh berdiri pun.Sangat kagum dgn mak bapaknya.

Al-fatihah untuk arwah Nurin

Dzulkarnain Mohamad said...

org yg kena phidophilia mmg gila!!

Kikuri-sen said...

Waa.... semangat menolong ni merentas budaya, bangsa dan agama. Kagum...

hajime said...

ah!
aku pun dpt gak...
same cam ko...
ingat nak delete je komen die...
skali...
erk!
dem...
pukul aku lak..
isk...

Jack a.k.a adDam said...

Aku pon dapat gak...
...dapat tengok kat blog Hajime..
Ingatkan die ber-sarcastic kat Jime.
Baru nak join....
Tapi pas view blog...

Emm.... Zohor dah masuk nih, ke surau kite?

man_helang said...

kenapa dia bg kat ko alamar url tu??? adakah???

l.i.f.e said...

haaaa kan dah kata kamu celebrity
tak caya lagi

yoshz said...

dzul,
paedophile aku rasa kata yg kurang tepat. pasal, paedo in Greek means kanak2 eg: wad pediatrik dan phil bermakna cinta eg; philharmonic=cinta musik
, philanthropist=cinta tanahair.

Aku tak rasa org yg buat budak2 ni Pencinta budak! Mereka binatang cilaka!

Dem. sekali lagi aku menyekema..

kikuri,
Betul.Love knows no boundaries.
Dan lagi teruk org menggunakan agama sbg alasan untuk membunuh..

hajime,
pukul kau la. dia tak berani punya. robot pun takut ngan kau...haha.

jack,
Err...kita lupa bawak telekung la hari ni. Awak pergi dulu ye wak..kita tunggu kat luar ni.

(cilaka kau jack aku tgh takde mood ni boleh tergelak! Hahaha!)

man helang,
dia ingat aku yg buat kut. Agaknya.

life,
celebrity? me no understand wat u mean....

Abang polis,
Apa korang buat setahun lebih ni?
Mana pembunuh nya?
"Oh, kita ada petunjuk baru.Kita boleh jejak pembunuh. Kita guna pakar antarabangsa bla bla bla"
Woi...kes rompakan mikrocip kat penang tu apa cerita? Adik Shalini mana pergi? Pigi daa...

farah sr said...

prihatin dia ek?
walau aku tak paham apa dia citer..

Hanim said...

Yoshz,

Orang luar pon blh prihatin kan?

Che Sue said...

yosh ko ekceli malas kan? kann?? tu pasai asik kasi link org je skang ni..hmm takpe takpe...aku insaf gak aa skit..

generasi said...

emm aku ikut je apa saudara saudari cakap. aku insaf

hajime said...

hahaha!
dem...
ko dah bagi hints tuk pos aku akan dtg!
ops!

suya said...

al fatihah....

poyotito's said...

polis malaysia memang tak sehebat mana. kalu bab _________ (fill en the blank) pandai la.

poyotito's said...

cis apa cerita in pun silap?

poyotito's said...

silap lagi.
apa cerita eja in pun silap.

padelkopak said...

mmg insaf bro!!!siap org dr negara luar boley tlg promote lg kn...kite yg senegara, seagama, sebangsa klu xde ape2 perasaan...mmg somethin wrong!!!

atune® said...

sabar...xbaek marah² bulan pose...

yoshz said...

farah n hanim,
ya la. encik santos ni mmg 'saint' agaknye.

che sue,
ya aku malas. tapi aku kena bagitau jugak kat org ramai.

generasi,
dah insaf? ha apalagas? bentangla sejadah..

hajime,
cheh nak bagi link plak la tu..

suya,
a'uzubillah...

poyotito,
bab? babun? baba nyonya? babasaurus?

padelkopak,
yakin je kau aku org melayu ye...

atune,
takpe aku dah buka...