Tuesday, September 9, 2008

Tak original..

Terima kasih kpd En. Ijat resaksa amerika yg bagi binatang² ni...
Klik kalau kamu mata rabun. Tu la, saper suruh tak suka makan sayur....
















33 comments:

Ojie said...

tu la beb nape ko xmkn sayur? kan dah kena pakai spek..

hajime said...

kan aku dah kate dah...
(refer komen aku before)

greenergrass said...

cutenyaaa!

rahimin idris said...

memang tak ori. saharil bagi ke kalau kita amik entri dia!

aku_yanhashim said...

tak apa
ambil entri orang lain pun saya tak kisah
asalkan saya boleh ketawa.
kelakar sungguh. haha
mcm belajar subjek alam dan manusia.
haha

alif-mikail said...

greenergrass..
sapa cute?.. koi ke? ha ha ha..

yoshz..
pena'akulan mantiq ..
jika rumput itu ijao.. dia suke kat yoszh
saper suke rumput = dia suke yoshz
sape nama rumput = dia suka yoshz
lembu makan rumput = suke rumput

kesimpulan mantiq : lembu suke kat yoszh !!!

amacam? ada harapan tak?

Redzwan Abdullah said...

huahahaha...
Tah hape-hape...
Kalo rahimin tak bagitau, maka aku tak tau ada unsur plagiat melampau...
Haha

Encik Rasis said...

penulisan yang sangat sarkastik...

aku nak baca nukilan ko...

o-y-e-t-t said...

wahh..robot citer star wars yg jadik tukang interview

Iz said...

hehe babi yg pasrah.. taken from saharil.com kan?

yoshz said...

ojie,
aku mkn la sayur. aku pakai spek pasal nak nampak mcm superman. tau? hmph?

hajime,
hey...tak ye. refer balasan komen aku before.

greenergrass,
err...yg mana satu? yg pasrah tu ker?

rahimin,
Haha. aku tak perasan pun ader website dia.alaaa..dia tak kesah. aku rasa dia pun ciplak ntah mana ntah. lagipun aku promote website dia ape. dia patut rasa terhutang budi dan dibawa belayar.

yanhashim,
haha. kelakar ker? sebenarnya saya pun tak abis baca lagi.

alif mikail,
mantik:
greener grass ada balak
kamu tak hensem
kesimpulan mantik:
kamu dan balak dia mmg secocok

redzwan,
kan aku dah cakap org bagi aku. Tajuk pun aku tulis tak ori.Haha. Rahimin yg selow tu punnn...eh takde apalah.Tanak ngumpat.

rasis,
aku MC 3-4 hari ni.otak aku kena flu.sabar ye...

oyett,
robot tu mmg cilaka. suka publisiti. sepatutnya Obi Wan Kenobi yg interview.

iz,
ya. dari saharil.com kepada emel yg telah difwdkan kepada sumone kpd sumone kpd sumone kpd sumone yg kerja Mimos kepada Ijat dekat Sg. Way kepada aku. Babi pasrah...haha.

suya said...

tak kirela sesape punye.tapi i haf to say mmg sgt lawak.saket mulut gelak2

generasi said...

emm aku yang xrabun pun kena click..
emm pas nie banyak2 aku makan sayur

Dzulkarnain Mohamad said...

huh..zaman dulu2 dlm majalah gila-gila ada gak jenis lawak inteview. kau ada baca gila-gila x yoshz?

shahril mohammad said...

wahaha.
katak gersang. macam haram.
ape la jadi kalau katak tu bersenggama dengan orang yang interview tu. kah kah kah

poyotito's said...

gampang!lain macam punya gersang katak tu

yoshz said...

suya,
terima kasih dekat saharil.com!

generasi,
peria yg pahit² tu kau berani makan tak?

dzul,
ya.dulu aku ada baca gila gila. ada intebiu dgn prof. serba tau.3 dara pingitan, manjalong ngan aku budak minang ker. ader lagi ke gila2 sekarang?

shahril,
katak mengamalkan persenyawaan luar. jadi sangat bosan kay kalau bersenggama dgn dia.takde beza dgn 'buat sorang-sorang' pun...haha
Btw, jgn panggil aku 'abg hadi' dekat YM pls...bikin susah ajer..

yoshz said...

poyotito,
ko sama ngan shahril. itu katak manyak hamsap wooo...

p/s: jgn komen time aku balas komen plsss...

Kikuri-hime said...

So funny. This entry certainly made my day... but it's painful to laugh right now...i'm sick. He....he.....he.........he

S.YanaZ said...

Saharil interview enche' babi tak ajak ponnn...
cet!

aRe You? said...

rabun rabun rabun.........

kene beli spek 7 inch tebal 10 cm lebar

Miss Taskin said...

chumeyl!!!!
klakar!!!

padelkopak said...

4 sure aku rabun!!!mmg dari kecik lagi....keturunan kot....

Facet said...

Tak jelaslah bro..kesiannya aku sebab walaupun x rabun aku mempunyai sifat malas membaca kalau tulisan dia kecik dan comel.

Hafiz Mowk said...

interbiu yg hebat~

sebelahkiri said...

aku nak tambah soalan pada miss babi tu la..
kenapa orang suka menyalahkan beliau("babila ko nih") sedangkan
beliau seekor jururawat yang suka menolong orang?...

Encik Rasis said...

ko MC? suruh la miss babi tu jaga ko... sure cepat sembuh :-)

yoshz said...

kikuri,
funny ker? ok lah. i taknak lah tulis blog lagi. lepas ni u pergi je lah blog saharil tu. takmo kawan. :p

s.yanaz,
lepas ni die nak intebiu encik abdullah cacing. nak ikut tak?

are you,
aik..selama ni tak tau ke awak tu rabun? haha. tu la 24 jam depan pc. mana elektron tak masuk mata..

miss talkin,
funny?pergi lah blog saharil tu.hmmph! takmoh kawan...

padel,
haha. saper suruh tak habiskan lobak masa kecik2 dulu..?

facet,
haiyaa..sudah klik pun masih kurang jelas kaaa...u pergi print itu busat2 la saiz bunting kenduri kahwin pelakon drama..

hafiz,
tak hebat kaayy...ko belum tgk aku intebiu lagi.

sebelahkiri,
babi itu jururawat kerja hospital kerajaan. selalu tertinggal gunting dlm perut la, salah enjek la, salah bagi ubat laa...
tu psl la kut...Chua Soi Lek, sila ambil tindakan.

en Rasis,
takleh. nanti tak sah puasa. Takpe lagipun flu otak aku semakin reda. terima kasih ubat Cortal!

missy suzi said...

xleh blaa dowh..
entry interview babi dgn katak tuh plg xleh bla..gyller!!!
xleh byg bai..ble byg bleh gyler..
haahhahahaha(gelak guleng2)

yoshz said...

aku suka bila dia cakap nak tulis travelogue. gila tak masuk akal...
hahaha.

Qaseh.Darwisy said...

haha..gila klaka..skt mulut aku gelak lama2..

ijat said...

khahahkahkahkahka tak sangka ko post gak benda syirik ni

yoshz said...

Qaseh,
tak kelakar kaay...lawak saharil ni tak berkualiti langsung u know..

ijat,
hahaha. meme' la. nasib baik ko ada bagi, kalau tak ada yg cuti sebulan.