Tuesday, September 23, 2008

Youth says

SAMBIL buat survey, sambil dapat duit.

Satu survey adalah dapat seposen dua.

Bila cukup RM50 boleh mintak cek.

Cuba-cuba lah godek2. Binatang alah tu ada atas gambar saya tu.

Sementara saya takde idea nak tulis ape2..

Mana tau boleh jadi kaya mcm Mr. Os...


Tapi siapalah pulak nak jadi Salleh Yakub?

23 comments:

tropicoloco said...

alamak bro..
saya benda2 khurafat nie tak layan r..hahahaha..

padelkopak said...

aishh!!!salih yaakub pon kaya gak la beb....pelakon....dj radio....penyanyi...bla...bla....

aku_yanhashim said...

encik yoshz benar kah? sungguh kah bagai ditulis?

o-y-e-t-t said...

salih yaakob pepagi jee wujud skang nih...ai folooooooooo

Kikuri-sen said...

Errr... mr.os kaya , ek??? Nnt aku try...

valsa nine said...

erk! mR.Os kaya eh? aku rs aku nampak die keje taxi driver kat area gombak! best naek taxi die sbb die kan ARTIS! hehe

at least, die buat keje HALAL.
wee.. aku skee :D

atau Mr.Os da jadik jutawan?

p/s: nape aku cam obsess ngn mr.Os nih? erk! mr.yoshz la nIh!

poyotito's said...

halal ke tu woi?

Redzwan Abdullah said...

MLM ke neh? hahaha

sultan said...

sepatutnye persoalan di sini sape yg nk jd yg tulen tu...

l.i.f.e said...

go yoshz go!
as i said before, dah dapat pass lah sikit to me ok

Jack a.k.a adDam said...

Err... aku kene jadi
downline sape² ke nanti?
Maleh aaa...
Tau la aku kaye...
Lagipun cam lagha jek aku tengok..
Ihiks!
Tp kalo betol² dapat duit...
Hmmm....

atune® said...

beb...dari kayakan poket lu mcm os..baik kayakan poket wa mcam fasa senduk...

alif-mikail said...

Boleh.. boleh blah!

rahimin idris said...

dah banyak ke dapat?

yoshz said...

Tropicoloco,
takpe. tak kesah.

padelkopak,
ya ker?? tapi dlm cerita Mr Os tu mcm bengong jer..

engkau_yanhashim,
benar la kut. aku pun try2 jer. ler...bukan kena bayar yuran ke aper.

oyett,
aku tak folo. aku pun tak tau radio aper? berapa frekuensi dia?
org cakap kelakar..

kikuri,
hahah. itu dlm cerita Mr. Os dulu tu. dia in real life tak tau la plak. entah benda ni pun aku cuba2 jer..

valsa nine,
Wow!! Serius pernah naik teksi dia? amacam dia buat lawak tak?
Haha. Okla bawak teksi dari jadi contract junkie.

poyotito,
halal la. mana ada babi dlm survey ni.

redzwan,
bukan la. takder upline downline pun. cheh..apsal org ingat benda ni mcm jual2, carik orang.

sultan,
Hahahahaha! Ok wat. dapat naik feri free.

life,
Haha. Aku baru buat sikit. Adalah RM1.65. Nak 5 sen tu? ape nombor maybank2u kamu?

jack,
mana ada downline ke aper. buat je survey kalau ader pastu main jwb2 soalan mcm yahoo answers. Eh eh, benda² lagha la yg syok.

atune,
Kaya mcm dia takpe. Tapi kalau suara pun sama mcm dia susah la sikit kan..hehe

alif mikail,
kecik hati aku.

yoshz said...

Rahimin,
Siao..komen time aku balas komen. RM1.65. Haha. Banyak kan? aku suka kat sini boleh jawab2 soalan sambil cari publisiti murahan. Layan jugak la..

generasi said...

emm dulu aku ade gak join..
tapi xdapat pape pon

yoshz said...

oh ya ker? ciss..

Dzulkarnain Mohamad said...

ah..malas nak klik lg..
MLM kah?

pepehal kau kena tag..sila jwb ye..

Jack a.k.a adDam said...

Nasibb baikk... aku sempat bace
komen generasi...
Dah goyang dah lepas dgr jwb
cam kat Y!Answer...
Aku kat Y!A dah level 6 - +10,000 point...
Kot kalo join mende nih dah dapat RM10,000

yoshz said...

dzul,
bukan MLM lah. Kalau MLM aku pun taknak masuk. kau pun dah tau kan...

jack,
yahoo answer tu boleh dapat duit ker..

S.YanaZ said...

Gua nak jadik Ella...
tak kiraaaa...

Mana masyukkk jd Salih Yeckob,bro...

Jack a.k.a adDam said...

Err... reputasi jek laa..
Kalo enko otai kat salah 1 section,
Dapat pangkat Top Contributor...