Wednesday, October 29, 2008

Gajuman

Ini adalah entri paling cilaka sejak zaman dinaso. tengah dok balas komen2 kamu semua. Tiba tiba....ah, copy, paste publish kan ajer!! Tgh2 takder idea dan busy nak tulis ni...
Hahaha. kreatif betul.

Kikuri said...
Gajuman? Nama apakah itu? Bangsa Gukha kah dia?

Aku tak kenal. aku simply main taram aje. mula-mula ingat nak taruk nama faiznur miskin. tapi kesian plak.


Gajumin said...
Kurang faham. Maknenye die tengah high ke tu?

Ya. dia tengah high. cheh mcm la tak tau gajumin ni kikuri jugak...haha

ilazz said...
wuhuhu lawak sungguhh!!Gajuman tu bangla kacuk ngn gurkha kann??

Bukan. Mak dia Indon, kawin dengan pembaris besi.

Redzwan Abdullah said...
haha... Bodos sial...member aku citer, "member aku dulu kalau layan gam (bukan ganja) mesti jadi angkasawan"...Maknenye, Sheikh Muzaffar tue bukan yg pertama la...Penangan gam menyebabkan banyak angkasawan dihantar ke bulan...Haha

Tu la pasal. setakat baru jadi space passanger dah 'high' semacam..

Encik Bibir said...
Gajuman tu ada pintu rahsia ke secret chamber ker?

Kalau dia hilang betul2 naya...takkan nak panggil bomba. kantoi nanti.

DarabDua said...
btul punya member lu tgh high tuh.ntah smpi tingkat brapa dia naikhaha~

Tingkat 0 la mana lagi...haha

@tune® said...
waa...da macam the chronicles of narnia...harap die x main emergency button...

Haha. tapi aku rasa dia mesti ada main jelir2 lidah dekat kamera

l.i.f.e said...
hahahaha....nasib dia tak de imagine tekan2 loceng bagai :))lawak ah

Hahaha..aku rasa dia tekan kut kat dlm tu.

o-y-e-t-t said...
ahahahah...suruh dier tekan emergency button tgk...

Dia tekan. seperti biasa, 2 jam baru maintenance sampai...

miezi said...
sian gajuman

Sian lagi kat mak bapak dia. Haha!

farah sr said...
tingkat brape dia naik weh?

tingkat 2 juta kut. 2 jam tak sampai2 lagi...

mrblind said...
agak-agak lif tu naik ke turun..apa punya nama la gajuman..

lif tu mesti naik angin. aku saja reka2 nama yg paling buruk dlm buku talipon.

eija maskulin said...
gajuman?ok...almari itu bertindak spt dlm movie narnia ya?

aku tak tengok narnia. aku rasa dia nak tiru jerangkung dlm almari.

kecik said...
adoi.adoi.sakit perot aku.

sakit perut? ko makan blog aku ker?

hajime said...
ah!ko memberi idea lagi kepadaku...terima kasih...

apa kaitan ni dengan cerita snuker songsang kau?

sultan said...
haha... nape x cakap kat dia lif tu dah rosak...

dah cakap. dia kata dia malas nak naik ikut tangga.

Princess Fiona said...
Nasib dia imagine tgh naik lif. klau imagine kat jamban ke... kan ke haru... huhu.(apa2 hal pun, I pity the cupboard)

haha. nasib baik dia tak bawak baldi, gayung bagai...encik almari tu mesti tengah bercucuran air mata.

Dzulkarnain Mohamad said...
ish..main2 dgn dadah..haha

bukan aku kayyy....

Qaseh.Darwisy said...
Gilas..gilas...ada jalan lain ke neraka rupanya..

Eh eh. mana tau ada syurga kat dlm tu. kan ke syok...

alif-mikail said...
Kalau koi dah bagi abugi! sekali.. baru tahu high dia macamana..ahhaaKORU betui!

jgn lupa bagi hitektek bugit sekali....

messy_hurt said...
fly robin flytingkat berapa dia naik tu?

tingkat 2 juta kut. 2 jam tak sampai2 lagi...

Don Balon said...
kahkah..bikin saspen la dey..koi ingat dia nak melepaskan hajat.. :)

takpe. janji dia tak lupa flush.

sebelahkiri said...
apasal la kawan ko tu x layan je si gajuman tu..."ko ingat lift nih bapak ko punya???...aku pon nak naik jugak!!"~abeslah yosh byk komen tertunggak nih...esok kerja OT~hahaha

Mana muat 2 orang? nanti lif tu tettttt...haha aku tgh OT la ni.

Che Sue said...
hahaha..member aku stone, terus duk kat sudut umah, kata nk tulih wasiat..bodo rasa nk sepak je

patut kau suruh dia masukkan nama kau sekali. mintakla PS2 ke, kaset roxette ker..

Izzah Malik said...
gajuman tu, nak pergi narnia la tu:D

mungkin dia ingin ke neraka.

yonna said...
hhahaha!!!!kalo org lambat pick up mmg x fhm la :pbetoi die high tu :p

kesian kikuri ko cakap camtu...

Rahimin Idris said...
main kapal selam memang tak bagus. yellow submarine kata ringgo star.sumpah aku tak pernah naik kapal selam scorpens tu!!!

aku tau kapal selam apa kau pernah 'naik'..aha..

tasikmerah said...
gajuman, baik2. tingkat 13 ada hantu..~ha ha..

dia naik tingkat atas sekali kut. terus ke parking kereta.

Hanim said...
kesian si gajuman tu kan jadi bahan lawak kat blog kau. hahahaha

takpela. tumpang popular kejap..haha

padelkopak said...
org dah steng mmg cam tu beb!!

Iya? mana tau ni....ehem ehem.

aRe You? said...
d sebab kan name die gajuman..telah menimbulkan kontroversi.sume yg meng comment tanye pasal gajuman :))ade kah die ske mkn gajus pastu jantina lelaki ?gajus + man = gajuman

Dia gadafi yg jual tapak sulaiman. Ga+ju+man...

Fiziy said...
HAHA lif dlm lemari? stoned sgt tu bro.

Kalau betul2 stone dia naik ikut tangga kecemasan.

Ojie said...
tak tanya dia nak berenti tingkat berapa?Gajuman..nama pesen apa ko pilih nih yoshz..sgt x komersil..

Ntah. syurga di tingkat berapa? nama ni aku main taram jer...


Saya sengaja pilih nama paling tak logik. pastu suka2 jer search kat google. hasilnya:

http://profiles.friendster.com/40824083

sila add dia. cakap saya kirim salam. haha. tak pasal2 dia jadi bahan fitnah.

29 comments:

yoshz said...

ish. alamak kenapa tiba2 rasa menyesal plak buat camni..

benjamin aka pekik lunak said...

hahahahah..

nak buat macam mana dah terlanjur.:)

tasikmerah said...

yoshz, ni n3 licik tahap dewa ni haih~






.

ilazz said...

Adoiyaii.. kelakor gila babs.
Ada ke awrd utk entry plg CHRET (pinjm dr en kachak) skali di alam semesta nihh..

yoshz said...

yoshz,
sila delete entri ni.

benjamin,
terlanjur entri boleh didelete

tasikmerah,
dewa licik pun sembah aku nanti. hahaha..

ilazz,
kalau ade award camtu aku terima je ngan hati nan pilu.

l.i.f.e said...

hahahaha...sengal!

Dzulkarnain Mohamad said...

balas komen pun update gak
kahkah..

Kikuri said...

Ek ele... bukanlah! Aku bukan Gajumin dan Gajumin bukan aku. Mulai skang aku akan log in baru comment... Ni da kes mistaken identiti.

WILL THE REAL SLIM GAJUMIN, PLEASE STAND UP, PLEASE STAND UP??? LALALALA....

Kikuri said...

Aku da gi da frenster Gajuman tu... tak sangka. Cun cun tapi kaki high... ish... Aku rasa aku nak add diala.. nak beri nasihat yg berfaedah....

o-y-e-t-t said...

ahahahah...2 kali keje beb kena reply komen2 tu

Hanim said...

Siot jer wat entry. hahahahaha

valsa nine said...

whahaha.

aku gelak besar tgk gajuman yg chantek banget tuh..

aduhh.. aku pun nk tgk die beraksi naik lif la kalo camtuh.

whahaha.. sian2.

p/s: yoshz, entry nih pembawa tawa dlm tensi aku menjawab preksa. chrettt!! [pinjam ye en.kachak!]

Encik Bibir said...

tindakan seterusnye ape bende plak?
nk copy yg ni pulak?

hanapiah tualang 3 said...

yosh.. gajuman dlm fs ko bg 2 tunjuk botol air.. utk potong stim dapur ar tu kot.. kuat stone minah ni.. bleh kene isa

Radius.F said...

ramai la org view page gajuman tu..
mesti dia pelik..

Anonymous said...

pening kepala mak,apa2 pun redah je....:)mamapower

padelkopak said...

lu ni bab2 copy n paste mmg kreatif + pakar la beb!

Redzwan Abdullah said...

kreatif

tue je bleh aku cakap

alif-mikail said...

memang dewa .. dewa pun surrender ini macam!

hajime said...

aku pernah terpikir gak wat camni...
tp aku rase cam keji gile...
tak sangka ko seorang yg keji...

iceman said...

perghh giler ah lawa anak si gajuman tu..

mik'yal said...

nasib ko la gajuman..wakakakak

Princess Fiona said...

Gajuman gajumin,
yoshz kuman mimi kumin..

main2 aaaa....

yoshz said...

life,
saya malas cikgu!

dzul,oyett.
betul. kdg2 aku ambik lebih masa balas komen dari menulis.

kikuri,
weh. kesian dia jadi bahan fitnah.

hanim,
siut kan? tak psl2 dapat 300+ hits pasal entri bodoh ni.keji mcm keju.

valsa nine,
gajuman tu tak bersalah..haha. benda camni pun boleh hilangkan tensen?

encik bibir,
next aku tak tau. ko ada idea?

hanapiah,
isk. kamu ni mcm expert jer...hahaha. tapi aku rasa amoi tu layan batu lah..

radius,
mesti dia pelik punya kenapa tetiba dia popular..hehe.

mamapower,
blog ni mmg memeningkan kepala jer. tu belum jumpa tuan dia.

padelkopak,
apa benda yg aku kopi pes lagi??
mana ada? mana ada?

redzwan abdullah,
kreatif dgn aku langsung tak sinonim.

alif,
semoga aku dirahmati dewa blog selalu..

hajime,
kau lagi keji psl kau pikir dulu.

iceman,
lawa kan? tapi aku menukar imej dia menjadi penagih ganja yg mengong.
p/s: aku nak kenal kau..

mik'yal,
ntah aku rasa bersalah plak kat dia.tapi dia harus berterima kaseh pasal aku naikkan profile view dia.

fiona,
mimi kat melbourne daa..
saya sepi.

rahimin idris said...

kau dah minta maaf dengan gajuman? dia ada facebook? aku baru bikin satu.

Qaseh.Darwisy said...

aku syak ko ni da mental tahap 3 dah ni..gila btl..

suya said...

pemalas

yoshz said...

rahimin,
aku tak kenal pon dia. aku tak pernah pikir ada org nama gajuman kat dunia ni. dia yg harus berterima kasih psl aku yg tolong popularkan dia.

qaseh,
owh...you haven't seen the worst of me yet. haha

suya,
memang.

manusia terlantar said...

Gajuman adalah seorang perempuan?
mak dia orang indon+bapak dia pembaris besi keluar amoi singapore..