Thursday, January 29, 2009

Snippet-snippet sejuk

1. Terrrkettaaarr...kettttaarrrrr. Jaaariii ku kecuuiestioqw-09..

2. Saya di cameron sekarang. urusan kerja.Beroperasi dari cyber cafe untuk buat kerja dan membelog.

3. Lupa bawak baju sejuk pulak. aisehman. jgn cakap mak saya. nanti dia marah. patutla beg rasa ringan je. ingat kan tadi otot bahu saya yg dah kuat.

4. rakan sekerja saya tak mau keluar bilik. penat, katanya. Eleh, mcm la tak tau dia nak tengok puaka Niyang Rapik. Ngaku je la...

5. Blog

Saya, budakyangnakal dan budakyangbijak sedang merancang untuk menubuhkan satu blog yg wow super. Satu blog yg belum terpikir oleh masyarakat. Kalau berjaya, of cuz kami akan cuba buat duit. haha. Tapi, kalau tak berjaya siang-siang lagi kami bagitau yg kami buat suka-suka ajer. atas nama kreativiti.soal duit kami tak pernah fikir.serius.

6. Barula nampak macam jawapan artis. kami kan anak seni! seni!

7. Siutla. kali ni betul-betul takde idea. agaknya sampai bulan 4 kut. ihiks.

p/s: saya mahu taruk lagu tema utk blog ni. lagu Jason Mraz.

'i'm yoshz'. muhibah kan? dudu dudu didamdam

40 comments:

darkk25 said...

ah, best. nak join.

Dzulkarnain Mohamad said...

saspen betul nih..

yoshz said...

nak join kena belanja cendol dulu. kacang takmoh.

saspen mcm cerpen kan dzul?

@t00neY r00neY® said...

sayang betul ibu anda...

peupa betul anda nk bawak baju sejuk..

adakah anda sudah tua?
pelupa=tua

Monkey D Luffy said...

sengal lah yg nombor lima tu... hahaha

k.e.r.i. said...

encik yoshz pegi cameron lagi.

nanti ade la penyakit puaka yang dibawak balik.

this.is.not.me said...

err..kt mana nk download lagu "i'm yoshz" tuhh??

BudAk hijAu said...

sungguh artis jawapan itu!

ngeeee~

Che Sue said...

kalo wat duwit..gua nk join!

(sambil angkat tangan tinggi2, siap diri ataih kosi lagik)

Kikuri said...

Macam manela bole tinggal baju sejuk... Dah sah2 kau nak pegi Cameron. Pelupa betul kau ni...

Kalu aku bitau mak kau, ape kau nak buat?

kem said...

ahahahha!
"m yoshz" sounds very poyo-self-centered
LOL!
lawok2..

alif-mikail said...

ah! tak best!

serius!


kalau ajak koi baru la ngam ngam soi..

choi soi lek atau sedara sepapat.. (bukan VCD **Tut**)

ah! apa koi merapik ni... hahahaha

Pengejar Masa said...

im yoshz?

wakakaa... jgn lupa buat videoklip sekali

Hidemichimomotani said...

Ish, dan² aku turn on volume speaker ingatkan adalah keluar lagu tema...demmit!

suhanazainal said...

macam best je blog tu. cepat sikit buat. nak bace.

aKu..DiA...kAmU said...

Mungkin gak side efek dari suhu yg rendah di sana ek...otak pun jadi beku..kui..kui..kui..lu jgn marah!

Nanti ok ler tu bila dah balik ke tempat asal...kui,..kui..

Rajuna said...

ah ni blog multilevel lah ni.
seni multilevel. seni mengayat kan? gua tau dah

haha

aRaBeLLa said...

nak kirim strawberi!

ABANG AN-DY said...

I'm Yoshz?

Kena start pakai topi jerami la dari sekarang.

macha_sezs said...

sekadar mengopi ayat pen-komen pertama

ah, best. nak join.

yoshz said...

@tooney,
mmg aku dah tua. pakai sweater masa tgk gusti adalah

monkey,
budak 2 ekor tu mmg sengal. gemuk pulak tu

keri,
hoho. ko tengok je la nanti. puaka ni yang merapik.

this is not me,
dekat komputer la mana lagi. hua hua
[lawak darjah-darjah dulu]

budak hijau,
mestilah. [flip rambut]

che sue,
kena carik lima org dulu.

kikuri,
jgn bagitau mak pls. nanti aku kena grounded

kem,
tiada yg lagi penting dari ego aku.

alif,
takleh. ni blog org gemuk jer.

pengejar masa,
takde bajet ler. petronas tak amik skrip aku pun.

hidemichi,
haha. jgn risau. si rajuna tu pun aku rasa dia tertipu.

suhana,
mana boleh cepat. si mahata tu kena kejar anjing pun tak larat lari. pasrah jer.

aku dia kamu,
hak ah. oksigen gagal sampai ke otak. sampai hidung je. tu yg besar tu

rajuna,
"kalau org yg tak berjaya ada2 je alasan"
ayat biasa MLM

arabella,
kirim duit dulu!

abang andy,
moh. ayuh menyanyi bersama!

macha,
ni blog org gemuk jer.so takleh

mimi said...

ada apa in april yg abg busy sangat tuh? ;)

lef u,
mimi yg still di office

yoshz said...

kita nak tunang kan? takkan u lupa?
huhu.

mana janji 'u jump, i jump' yg kita lafaz bersama?

sob sob

lef u too,
abg yg gi membeku di cyber cafe

Encik Bibir said...

blog baru? bley la aku jual baju x?

yoshz said...

boleh jer. tapi kulit aku alergik dgn kain murah.

KARKADEWA said...

hoh..
dah kaye boleh la agih2 dkt kwn2 yg bg comment 2-3%...

amirahsyuhada said...

wei cameron mmg sejuk..nak g toilet mmg meluat seh.

suya said...

asik g cameron je.

cujen said...

lagu i'm yoshz tu memang keji.hihi

~flyo~ said...

citt...artistik btol jawapan itu

paiseh said...

lu pon dah mcm artis dlm alam belog nih.. cayaloh..!!

xsebelahkiri said...

wahahah...tahniah kerana anda tetap membelog walau dimana jua anda berada..hhuhuhu

dulu slalu kutuk jepun skarang kutuk sape pulak....

sultan said...

jangan sampe bulan 4 taun depan sudey... haha...

orensangkuit said...

wawawa g kameren lagi??
kirim kaktus berduri..
niyang rapik tu besh
antu seram..kim salam kat kawan lu ek..hahaha

tasikmerah said...

cameron. hotel tak ada aircond yek. he he.


.

yoshz said...

karkadewa,
herm..komen berkualiti boleh menang moto.ok tak?

amirahsyuhada,
tu la pasal. aku stok buat unggun api kat bilik air b4 mandi.

suya,
ntahnye.muka aku pun dah jadi cam stoberi dah.haish

cujuen,
belum dengar yoshilicious lagi

flyo,
tanyalah alam dan almari pun menari..kringgg
[memetik gitar gaya abg pasar seni]

paiseh,
ha'ah. cuma belum amik gambar kat kolam lagi. lol

xsebelahkiri,
skang kutuk paklah. ko sebelah kiri sape plak skang?

sultan,
hoish. mulut tu dicili karang...harap2 tak la. hehe

orensangkuit,
mana bley kem salam. dia dah kawin anak 2. niyang rapik tu merapik je la.

tasikmerah,
takde air cond. tapi caj mahal. ni semua jamaludin jarjis punye pasal.

l.i.f.e said...

im yoshz?
kamu pelat kah?
hhmmmppphhh

yoshz said...

mana hade haku felafff....

havak ni ta vaek taww...

bwwrrrr...

Miko Yamaguchi said...

cis, ko p cameron lagi? aku pun ke cameron hari tu. 25-31 jan. kenapa aku tidak pernah bersua dengan mu? di mana kah dirimu bermalam?

yoshz said...

alina apartment. stupid hotel.