Friday, February 20, 2009

Meet Bung Shinoda

Bung Shinoda dilahirkan dlm golongan kelas pertengahan di Jakarta. Beliau bercita-cita menjadi pereka fesyen.Hamboi hamboi..

Hobinya adalah mendengar lagu rock orang putih sambil membuat tarian kupu-kupu.

Mari menyanyi sambil membuat tarian kupu2 itew.....

Ayuh 1,2! Kembangkan taaangaaaaan.....

I become so numb,
When i see u sing.
....

All i want to do,
is to be more like shinoda,
and be less like YOU!!!


tak tau bahasa inggeris? Jgn cemas. berlajar bersama bung shinoda!

hantam saja.

Kami chi wo miiii dubiii..afi so fefes..under the circus.



Jgn lupa berterima kasih pada encik buih yg bagi link.
haha. blog ini kan ke sangat interaktif?
saper lagi kalau bukan blog abg yosh...
ahaks.ja neh.

28 comments:

kay said...

sungguh indah tutur kata penyanyi itu..

yoshz said...

tariannya lebih indah kut.
hahahah!

Princess Liyana said...

huhuhu kalah meet uncle hussain ni ;P

yoshz said...

'meet uncle aper? binatang apa tu?" kata bung shinoda.

cik belacan melaka said...

adakah najib ali yang aku nampak tu?adekah ade orang disebelah dia wat muka cam nk pensan?hahaha

darkk25 said...

aku terkejut..

interaktif..

gak

blog

kau

nie..

@t00neY r00neY® said...

sgt susah mendepakan kupu² sambil menyayi..
rock n dangdut..xdapt dipisahkan
(sambil pegang mic terangkat)

paiseh said...

very numb! hahahaa..!!

macha_sezs said...

reaksi pertama aku:-

PAPP!!*menepuk dahi sendiri*

HazirahMahadzir said...

aku tgh imagine kau nyanyi mcm dia wehh..ngeri!
ahaha

Pan said...

no doubt...
bung shinoda is d best...
haha...

"ai i kam som taim..."
"ai kan bi yu me..."

mmg gua tabik sama itu dayadiarmon...
cari vid dia masa tgh audition...
siap de subbtitle beb...

Miko Yamaguchi said...

ok, aku masuk malaysian idol, aku mau ikut gaya ni. acceptable x encek yoshz? :D

adin said...

mcm cilaka mamat tu..!!!kahkahkah

buih said...

http://berbuih.blogspot.com/2009/02/mari-belajar-menyanyi.html

more here!

kecik said...

aku terbayang2 je azwan ali nyanyi camni.

mau mimpi ngeri aku 3 tahun

Pengejar Masa said...

hahahaha... ngeri siot aku tengok. apa kata kau buat tarian camtu pastu upload kat youtube?

Dzulkarnain Mohamad said...

haha..dah macam blog azwan ali..

missy suzi said...

serius..cam nerake!
hahaha~

sultan said...

haha... dia tak penah dengo diri sendiri nyanyi ke...

Don Karldon said...

haha..macam celaka..

Little Berry said...

hahaha...
ni kalau LP nampak nih..for sure dorang x mau datang sana buat konsert..adehhhh...

p/s: Numb versi dangdut..

valsa nine said...

haha.. ko tgk ah Bung ini mse audition..

hape da..
konfiden abes!

tarian tu katanya naturall..
gelek inul tuuuu

hahaha

w e r said...

http://www.youtube.com/watch?v=SfLm9_DBkOo

hahaha..bro..yang ni siap subtitle sekali...
org indon nyanyo lagu org putih bunyi dah macam siam....

yoshz said...

belacan melaka,
kalau aku juri, dah lama mata aku kena katarak kalau tengok. huhu

darkk25,
baru sedar kerrr..huh nyampah la!
[selak rambut]

@tooney,
kena berlatih hari2. kena start ngan tarian kepompong dulu.
dah terer baru leh jadi kupu2.

paiseh,
itu la somewhere i belong...

macha,
haicheh. ke tepuk tangannn....

hazirah,
hoi jangan! tak selera kau makan nasik 16 hari

pan,
haha. aku dah tgk audition. mmg senak punci kencing saya

miko,
accepted. goyang punggung tu harus ikhlas dan penuh tawaduk.
barula berkat.

adin,
kasihanilah beliau. dia jua perlu mkn nasik seperti kita.

buih,
damek. sempat promo blog. bak sini 50 sen!

kecik,
hape jadah ko bayang pondan tu? baik bauang harun salim bacik

pengejar masa,
hermm...kau amik gambar la. boleh?

dzul,
sial. sepondan-pondan aku takde la rambut cam dia

missy suzi,
neraka pun boleh jadi sejuk tau! semua setan boleh gelak

sultan,
tak, dia hanya melihat tariannya di depan cermin

don karldon,
celaka pun tak camtu.

little berry,
linking park boleh terus insaf kut. buang tatu terus.

valsa,
inul pun bersara. gerudinya terus tumpul..

Anonymous said...

bahasa tak penting, yang penting kita enjoy!!!kata puteri:)mamapower.

yoshz said...

wer,
hahaha. kelakar sarawak. thx! ;)

mamapower,
kalau benar cinta itu buta, bung shinoda jadi mangsanya.

midd said...

gler hancur lg...waaa naper msti ltk name org tu shinoda....x sesuwei....

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,色情,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女