Wednesday, February 25, 2009

ermm...

Ok. errrmmm...

alamak esok esok la tulis.

dah pukul dua belas dah ni.

nak kena gosok gigi dan tido cepat.

nanti ada hantu momok.

gud nite.

Mimi, gud morning!

ZZZzzzzzz

24 comments:

Princess Liyana said...

First??hihi yeah!;)

nunite!mimpi hantu momok kejar ok..hahaha ;P

cik belacan melaka said...

harap2 boogeyman tk kaco ko mlm ni.hahahaha.

valsa nine said...

manyak punye momok. esok ko nk tulis pe?
hehe..

tdo2 ler.

darkk25 said...

morning hape nye..jepun malaysia beza sejam je..

ab geldofg said...

eeeeeeeee takut hantu

HazirahMahadzir said...

yoshz,tido tu standby baldi..air liur kompem meleleh!
ahaha

alif-mikail said...

cucuk perut karang!

Hidemichimomotani said...

yg momok tu b kn org lain...ko jugak!

cik tukang baca said...

adoi laaa.. seksanya nak menunggu sambungan "Cikgu yang marah".. tension tension..

tasikmerah said...

mana aci n3 gini gaya weh...!


.

ilazz said...

perangai cam anak aku jek. Jenuh mimi nak layan ko sok..

mimi said...

sayang,

gud nite to u my darling. thanks coz tetiap mlm tido lambat layan chatting & webcam ngan i. halah halah ciannya. mimpi i ok. jgn mimpi antu momok. ahaks.

darkk25,

saya di san fransisco skang. beza 16 jam. tuh sbb yoshz wish saya selamat pagi. FYI je. ;)

loving yosh,
mimi

macha_sezs said...

@mimi

nak mimpi u jugak buleh dok??

akak bimbo leh jadi momok tak?

:P

yoshz said...

liyana,
yah first. apa la kau tak tido lagi ni?

cik belacan melaka,
ihh cilaka la kau ni sebut2 nama dia. tgk aku dah takleh tido dah.

valsa nine,
aku tak tau lagi nak tulis apa. bergantung pada cuaca.

darkk25,
dia kat amereka skang. kalau jepun pun dah kul 1 pagi.kira ohaiyo la jugak.

ab,
gigi dia pjg. takuuutt..

amirahsyuhada said...

bukankah momok itu hantu, atau adakah ianya sejenis hantu? Konfius aku disini. Kau nak tulis sebelum tidur pun janganla buat konfius..hihii

yoshz said...

hazirah,
ok. pastu korang minum ramai2 buat penerang hati.

alif,
perut aku tough. kalau cocok besi bole bengkok

hidemichi,
momok pakai spek mmg tak menakutkan langsung...

cik tukang baca,
takyah tunggu la. dah takde da....haha

tasik merah,
ni kan entri yg bergaya..
ala mcm la kau tak penah buat cenggini.

ilazz,
anak kau ada blog? hahaha..

mimi,
ok sayang. nanti i mimpi u. kita main kejar2 kat tmn dlm mimpi tu.
ahaks. semata2 nak jawab komen u kena jawab semua sekali.
ingat nak biar 2-3 hari baru jawab. ahaha.
luv u sooo much sampai keluar pelangi dari hati i.

macha,
kau nak nak kena sepak dgn kaki pusing yg mcm chun-li tu tak?

amirah,
tatau. apa pun momok bukan penyanyi kumpulan new boys.

Rajuna said...

fak yushz.
aku baru nak setim baca cerita engkau.

yoshz said...

nanti la. takkan dah pancut kut?

kah kah..

Anonymous said...

percaya gak gan momok yek...hehehe:)sila lihat di belakang anda...hua hua..hua...mamapower

Princess Liyana said...

relaxla bro.br pukul 12 lbh. mlm msh muda remaja ;P

macha_sezs said...

hahahaha..

ampun~~~~
*melayang2 kene sepak~~*

yanhashim said...

heh?
gila ke apa?

yoshz said...

mamapower,
mama ni jahatla! skang dah takut tutup mata dah.

princess liyana,
haish. org muda ni mmg suka tido lambat. tak baik. nanti dah tua lutut muka kerepot.

macha,
tiada ampun buatmu. yat ee...yat yat yat!!

yan,
eksperimen aku: tulis tah pape pun org baca.

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情