Wednesday, February 18, 2009

Filler - cuaca

Hari ini iklim Kelumpo sangat panas. Bahang.

Hujan takde. Awan, pelangi semua pun takde. carebears apatah lagi.

Entah kenapa agaknya...

"Mungkin pagi tadi tuhan lupa bukak air-cond kut"

Kata Idrul Nafis sambil makan cendol.

35 comments:

mahata said...

carebear....shineeee!!!!

*buat aksi goyang perut*

amirahsyuhada said...

aku rasa semua negeri kat selatan msia dah start panas membahang, dan akan hujan sekali-sekala, pastu panas gilo macam australia yang asyik terbakar hutan jer tuh. Lepas ni ko siaplah topeng jerebu kau.

darkk25 said...

pusat tuisyen "Educare"

motto "We care Because We scare"

paiseh said...

umah gua ujan laa petang weyh..! nak beriadah pun bantut..

Princess Liyana said...

JB pun g2. Sangat panas dan bahang..huhu..hujan pun lama dah tak turun.alaahai

ierma said...

agknye....
korang lupe doa mintak ujan kutttt...hahahaha

Kikuri said...

Suruh idrul nafis tu ngucap.

P/S
Mana citer cekgu marah ni? Ke, kau dah abis idea?

Hidemichimomotani said...

Idrul nafis tu nak kene panah petir kot?

o-y-e-t-t said...

bancuh milo pkai air sejuk...jemur kt luar..kompom jadi milo suam

mimi said...

sayang,

halah halah ciannya dia. tokyo sejuk gila (7 degrees celcius), semlm osaka snow (<4 degrees). hai, alangkah indahnya jika I dapat tiupkan angin Jepun nih ke KL sedikit, hanya untuk mendinginkan u walaupun seketika...

nanti i carik monster2 anime kat Tokyo nih, suh derang tiup sket angin ke KL. "Godjilla, mana kau??" (sambil bukak tingkap bilik hotel & meninjau celah2 skyscraper Tokyo nih)

aishiteru,
mimi

Dzulkarnain Mohamad said...

tiap2 thn bulan 2-3 mmg selalunya panas mcm ni..

rahimin idris said...

betul. saya sungguh setuju dengan kata-kata saudara dzul. selalu begitulah adanya.

HazirahMahadzir said...

oh..yoshz dan idrul nafis mmg sahabat yg secocok sekali..lalalalala~

stu_comot said...

idrul tuh wat lawak cipan ke hape la gitu!tikam perut boroi 18x baru tahu!!

@t00neY r00neY® said...

takpelah...
bak kate orang...panas dunia..
aku xkate ye

Bobo Brazil said...

ko penah dengar petua org2 tua baling spenda atas bumbung umah nak elak ujan time kenduri kawin???

aku syak ade pengantin2 baru yang gune petua tuh lupe nak amik balik spender atas bumbung kot. tu pasal tak ujan

aku syak arrr....

Bunga Binti Nordin said...

idrul nafis?
sengal tau!

yoshz said...

mahata,
perut ko comel. bolehla buat begitu..

amirahsyuhada,
aku paling risau kalau indon buat pembakaran terbuka lagi.
msia jugak yg jerebu nanti.

darkk25,
oh ya ke? [apa patut aku balas ni?]

paiseh,
sah. keluarga kau ada bomoh hujan. org lain panas terik mcm pemanas elektrik.

liyana,
tapi meet uncle husain ada turun JB kan?

ierma,
aku tak pernah tau doa tu pun. semua doa aku belasah allahumaftah.

kikuri,
haha. aku dah malas nak habiskan. pasal susah nak describe.

hidemichi,
setakat ni dia hanya dipanah asrama rindu..

oyett,
milo suam tak siok. nanti susu dia ketul2 naik atas..

mimi,
sejuknya jepun. tiupkan la barang sedikit agar dapat mendinginkan i
dan seluruh bumi malaysia.
apa kerja u pergi carik gojirra tu?
nanti dia gigit u, kunyah2 u. cuma nampak kaki u meronta2 di celah2 giginya.
i tak sanggup melihatnya. dah, tutup tingkap balik.
letak gambar i, supaya gojira itu berlari ketakutan.
luv u,
abg yoshz.

dzul,
sekarang angin barat apa?

rahimin,
aku setuju ngan dzul. tapi tah kenapa aku tak setuju dgn kau.

hazirah,
ishhh...tak secocok langsung. bila kami bertentang mata, kepala saya mcm pusing2.

stu_comot,
lawak dia tak jadi langsung. poyo betul!

@tooney,
benar tu. ni baru panas kat dunia, belum panas kat india.
insafilah!

bobo,
haha. mana bley terlupa. nanti ada yg dikebas mat2 stompet. haha

bunga,
super duper sengal tu.mcm harimau bengal.

Che Sue said...

hahahah..ko jirus je idrul nafis tu ngan cendol tu..hah! sejuk dah??

macha_sezs said...

owh.sekarang musim panas eh?

aku kat barbados ni suam2 kuku je..

Rajuna said...

yosh tanak tukar jadi nerakayosh.blogspot.com?

KARKADEWA said...

idrul nafis maw kene panah petir?

kecik said...

dah idrul nafis kate cmtu,ko jwp pe lak yoshz?

k.e.r.i. said...

sebab encik yoshz ada kat kolumpo, sebab tu kolumpo panas.

Fiziy said...

sama la dgn melaka nirrajim sini. panas! tp itu kuasa Tuhan.

shahril mohammad said...

ya panas. hujan pun ciput. kalau tadah dengan tangan pun tak penuhlah tangan.

twin warriors88 said...

hatiku jua panas!!! ahaha

yoshz said...

che sue,
haha. aku lagi suka kalau berenang dlm cendol time panas2.

macha,
barbados skang pukul berapa?

rajuna,
blog ni pun dah cukup neraka dah.

karkadewa,
dia lebih suka ditelan yakjuj makjuj

kecik,
aku cakap kat neraka nanti lagi takde aircon. waspada je la

keri,
kalau aku ada kat kutub, boleh cair la ais tu?

fiziy,
melaka mmg panas. banyak dosa org melaka ni..

shahril,
macam tau je? biasa mintak sedekah ni..

twin,
idrul tu mmg camtu. pemanas hati berkuasa elektrik betul

eija maskulin said...

ok laa tuh cuaca mcm nih... next week aku ada concert laaaa... btw, aku tgh cari assistant... keje tgh melambak² nih...

*ateeka amer* said...

aku masih mempertimbangkan kata2 itu idrus nafis.

yoshz said...

eija,
ada muka aku ni mcm pengurus concert? haha. ko amik je shatun bekerja.

ateeka,
benarlah kata2 idrul yg direjam.
wassalamu.

eija maskulin said...

shatun tuh memilih keje...dia level presiden, perdana menteri, gabenor.... nak ker dia berboss kan aku??? mwahahaha ;p

Anonymous said...

Bahang, hangat, hati pun naik panas....lama tau tak dengar care bear, masa tu akak sekolah gak....:mamapower

yoshz said...

eija,
shatun tu mudah diperdaya. dahla nak kawan ngan org popular jer..setakat anak sami velu dia tak pandangla.


mamapower,
saya pun sekolah jugak kak. apa akak ingat masa care bear tu ditayangkan saya masuk hutan sumpit beruk? haha

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情