Friday, February 13, 2009

Random

Konbanwa-Minna san!

Saya kini berada di ofis Mimi. Tengah menunggu beliau menyetelkan claim2 dia dengan menggunakan kaedah tampal resit atas kertas. Ditemani lagu Slipknot.

Esok dia dah tak ada. Pergi ke Jepun dan seterusnya ke Amrika Syarikat. 2 bulan kat sana.
Kesian dia susah payah nak menyara idup saya.

Uhuks..

laters...

21 comments:

DIK AN said...

"Ditemani lagu Slipknot" - apasal tak Cryptopsy terus? Hahaha!

yoshz said...

band ape tu?

aku ni dahla orang tua..

Kikuri said...

Untungnye Mimi... dapat sara kau! Bukan senang nak jumpa lelaki yg ngaku dirinya disara...

HazirahMahadzir said...

kpd incik yosh dan cik mimi,
korang memang pasangan idola penganut blog yoshz la!
xD

kay said...

bahagianya ko..nak jeles,boleh tak?

- w.E.r - said...

bro,
lu ade mimie lebih tak..
gua pon nak cari mimie mcm lu la...
yg bole sara idup gua...
hahahahha:)

Princess Liyana said...

wah wah..hihihi

Monkey D Luffy said...

huhuhu... sedih lah ko 2 bulan.. hehehe

shahril mohammad said...

takpe mimi.
nanti saya jaga yoshz ye.

tasikmerah said...

sila jgn cari madu utk mimi ye. he he.


.

valsa nine said...

wah. yoshz, aku pun nk order mimi satu blh x? mimi yang versi lelaki, leh aku tukar nama jd momo la..

crkan aku momo satu ye. tapi aku xnk kasi momo pasport, kalo die nk pasport, kne wat pasport bersama..

momo kne bawak aku skali kalo nk g jepun ka, amreka ka, mana2 ka..

momooooooo ^-^

Qaseh.Darwisy said...

Sgt bertuah Mimi..

cik tukang baca said...

kesian..
2 bulan je..

hii mimi! ;)

kecik said...

hahaha. ko jgn tulis 'poskad tok mimi' lagi yoshz.....

orensangkuit said...

menjanda laa lu 2 bulan

mimi said...

sayang,

mimi dah touchdown Kansai Airport, Osaka this morning at 7.30am. Dah check-in and terus baca blog u. Haha, gila i tak perasan u sempat tulis blog sementara tunggu i settle claim ari tuh. apa daa? i settle claim sambil layan slipknot pun nak tulis dlm blog kaa?

thank you sbb antar airport semlm (walaupun terpaksa melayan kerenah keluarga mimi yg chaos gila). thank you for being so patient and supportive, especially this trying week. i really appreciate it sayang.

mmg betul ckp korang suma. mimi mmg bertuah dapat en yosh yg sangat supportive nih. sampai tahap mimi tak kisah menghempas tulang 4 kerat travel satu dunia utk tanggung en yosh. ;)

korang pun bertuah gak. because i am overseas right now, en yosh is OBLIGATED to write at least one blog a week. haha korang pun tumpang sekaki lah nampaknya...

luv and miss u sayang,
mimi

yoshz said...

kikuri,
maksudnya bukan senang nak dapat laki mcm aku. ahahah

hazirah,
pasangan idola ke? nantila kitorang masuk sehati berdansa

kay,
silakan jeles.malahan anda harus memuja saya di setiap ketika

wer,
malas la nak carikkan. tapi mimi bukan sekuntum, yosh bukan seekor.
adik harus menumpukan pada pelajaran. jgn asyik bercinta. abg takpe.abg dah besar.

princess liyana,
eh eh suka ye kau

monkey d luffy,
ya. tapi nasib baik ada streamyx. dgn pakej minimum anda boleh berchatting bersama sang tersayang..

shahril,
i nak aiskrim mekdonel.dgn mainan sekali, boleh?

tasikmerah,
takde masa aku nak carik madu. nak servis kereta pun kena amik emergency leave.

valsa nine,
nak momo?
amik ni...
http://profiles.friendster.com/62883168

qaseh,
bertuah dari segi apa tu qaseh? kerjaya ke percintaan?
im sure its both kan. ihihi

cik tukang baca,
kesian kan kat aku?

kecik,
takde poskad dah. setem mahal

oren,
apa nak buat cik oren oiiii...
[gonyoh2 sentil sambil berkemban gaya janda yg sebetul]

yoshz said...

mimi chan,

konnichiwak!
alhamdulillah. u dah sampai dgn bergaya.
haha. kenapa terus baca blog i?
oh yes, mmg sempat tulis masa u buat claim tu.
lagipun, i was practically reading it outloud while typing it.
u musti tak ingat kan?

aler. keluarga u ok wat. sangat mengambil berat.
heran betul i. u sangat lucky la dpt parents cam tu

eh eh, betul u sanggup membanting tulang 4 kerat tanggung i?
kalau betul, i resign esok dan jadi fulltime househusband?
ok tak? hari² gosok baju, masak dan layan telenovela ajer.haha

one entry a week?? wat the fun?!!
hehe. boleh kut. tapi skarang blog ni dah tak kelakar sangat.
entah kenapa. mungkin sebab i dah meningkat dewasa.

hehehe. laters sayang.

aishiteru.

p/s: kalau takeshi kaneshiro ajak dating, cakap u tak hingiiin!!
pipi tak mancong!

Rajuna said...

cryptopsy pun tak tau?
kedai runcit 24 jam kat kerinchi.

yoshz said...

hek eleh. cakap mcm kau tau je juna. cryptopsy tu band aru masa muda² dulu...

S.YanaZ said...

Dan Mimi pun menarik nafas legaa dpt meninggalkn Msia dan pak wenyaaa...

Taraaa...