Saturday, April 11, 2009

saya dah takde girlfren

Sekarang saya dah takde girlfren.

Gf betul dgn gf imaginasi. dua2 dah takder.

Rita rudaini, maria ozawa boleh pergi mati.

Tapi takdela pulak lonely.

takde pun terpuruk rasa ingin mati mcm aizat gemuk tu. biasa ajer. happy lagi ada la.

Siap celebrate dgn cupcakes, baju baru, upah photographer bagai.

Si ngada-ngada tu pun ader.

Kasut dah ada. Bunga pun menimbun. kaler pink lagi..

Apa lagi u nak ha?

Owh. Demit. Benda paling penting...

Cincin tunang jangan lupa pulak...

Goodbye girlfren, hallo tunang!

54 comments:

DIK AN said...

Ni entri carik jodoh ke entri pengumuman ni?

yoshz said...

penguguman.

Darkk said...

wah, taniah yoh..

patut bz macam meseng basuh.

gua still musykikl. apa sinaganga buat kat sane?

k.e.r.i. said...

wah, encik yoshz da jadi tunangan orang kah?

tahniah tahniah.

abangriz said...

ada hati nak maria ozawa

kecik said...

ahahaha aku tau lama dah.

tahniah hassanul! jangan berpoya2 sama itu azwan ali lagi

acik oren said...

tahniaahhhhhh
lalallaa

Axiao said...

Congrats man!!
Heard the news from Megat n Ming yesterday. Getting cloer to ur target!!

Have a great day today!!

imahgiro said...

hallo kunang. eh tunang. mana cincin. tak nampak pun..

HazirahMahadzir said...

tahniah utk incik Hassanul "Yoshz" Hadi dan Kak Mimi yg vogue ituuu~~!!

yoshz,jgn nk nakal2 ngan jaafar onn lagi okkk..
xD

Princess Liyana said...

wah wah..tahniahh bro;)

smga cpt kawin..huhu

a.b geldofg said...

nasib kita serupa bro :(

Don Karldon said...

wahaha..maria ozawa..porno betul kau ni..

Monkey D Luffy said...

tahniah... :)

paiseh said...

gile ah..!
mimie dah masuk meminang ke?? taniah taniah..

Johan said...

wah ramai yg baru tau rupanya. Aku ni special la kiranya, awal2 dah tau. x sia2 usaha aku suka merajuk ngan ko yoshz.

congratz, ko ngan elina. oleh kerana aku xdpt bergambar ngan korg, sila amek gambar ngan botol aku ye.

pije said...

oh.dah jadi tungauan.
eh tunangan.
;)

Anonymous said...

ala...mentang2..dah tunang, declaration la tu, cam kami semua tak faham...hahaha...:)..anyway, tahniah..jangan nakal22...:)mamapower

eija maskulin said...

tahniah.penunang org.hahaha ;p

amirahsyuhada said...

apa laie..tak lama lagi...hai sang isteri lah pulokk...jangan tunggu lama2 ...hehe

mimi said...

memula baca entry nih, macam tergezut and terus nak tekan speed dial no. 2 (iaitu Hawak ler). baru nak screamo "heyyy....apsl hawak tetiba takda gf hah hah?? dahtuh saya nih hapa??"

kemudian, i tertiba baca ayat terakhir! ahaks. thanks hunny buns. spt intonasi hincik joker, "Hellloooo Tuuunaaannnggg"...;)

thanks pembaca blog hincik yoshz nih. appreciate all the good wishes. alhamdulillah, hari nih it all went well, tak hujan, cik mimi pun tak tergolek tangga sbb train baju panjang sangat (haha padahal rasa clumsy tuh ada je)...incik yoshz siap pakai lipstick lagi!! haha..

ok ok nantikan gambar2 tunang di facebook kami ye....thanks to all that came and menjayakan majlis. esp yg bantu menjayakan "outdoor shoot" tadi...;) love u ols...

gf no more,
cik tunang yoshz

ps- nama i mimi lagi ke yang?

mimi said...

oh btw, utk incik darkk, sinaganaga adalah uncle saya merangkap video man berjaya. kalau nak gunakan khidmat dia, silakan, tapi jgn harap nak depat edited video dlm masa kurang dari 6 bulan hahaha....sinaganaga sangat peeezzzeeeee (busy slang cina) ;) --> direct quote yah from yours truly.

Rajuna said...

eleh
besok2 kalau i tunang i malas je bitau sapa2.

bokbon said...

owh..tahniah yoh!

Che Sue said...

uits?
mr tunang oredi?
kejutan..
tahniah..
sila raikan dengan berparti buih ek..

Anonymous said...

mimi
jgn kata ko.. aku pon terkejut bila baca status dia kat fb... sungguh mengelirukan... hahhahaha...

yosh
congrats to both of you. aku dah upload dah gamba korang... pi la tengok...


-zee-

Dzulkarnain Mohamad said...

tahniah..baca tajuk pun aku dah agak..

selamat la weh

budakyggemuk said...

congrates en. yosh and cik angelina jolie!

org kater org bertunang nih darah manis...aku pon taktau mcmner la darah tu boleh tukar jadik manis...yg penting jgn kena kencing manis udah ler...

p.s:khawin nanti jgn lupa pasing2 kad :D

fairuzniza said...

tahniah neh! ^_^

Kikuri said...

Congrats! Waa... tak lama lagi kau jadik laki org! Wish u all the best.

Bobo Brazil said...

tolong carikan aku tunang satu!

ladynina said...

congratulations ! =)

Budak Skema said...

bertenang...baru tunang!
Kirim salam tahniah buat tunang awak.

Nikotin said...

dah bertunang. baguslah. tahniah..heheh

Hidemichi said...

Oh...patutlah...aku ingat breakoff...suspen pulak!
Sekarang darah ko dah jadi manis!

Anonymous said...

selamat bertunang

tasikmerah said...

tahniah. tahniah.

hati2 ye... darah manis banyak dugaan wo... :)

moga kalian bahagia.

:)

yoshz said...

terima kasih kepada semua yg mengucapkan tahniah.
serius saya tak faham apa tu darah manis.

abg riz,
ada ke laki takde hati kat maria ozawa?
oit aku nak jadi best man kau!
demi Kumpulan Kelisa Bersepadu.
itupun kalau ko buat wedding kat hotel la kan..
kalau atap zink aku takmo. panas..

to mimi,
i punya la nak tau saper u punya speed dial no 1.
i curik2 tekan henset u, siapa tu voice mail ha?

yerp. baca mcm joker. halllo tunaang sambil sikatrambut ngan pisau lipat.

dem la si lova lova tu. ada ke pakaikan lipstik.

alhamdulillah it all went well.
satu lagi hurdle.
marila kita bersama2 angkat skirt sambil lompat.
iyarkhh!!love ya!!

boifren must die,
yoshz

p/s: yup. u still mimi.

l.i.f.e said...

owhh reall
tahniah...thousands congratulations.
may it all ends well (ke pelamin i meant)

BudAk hijAu said...

waaaaaaa...

congrates!!!

aRe You? said...

alhamdullillah...ingat u gay! hahahaha kidding2.tunang ngan mimi ke?

rahimin idris said...

o, tahniah. cari la gilfren lain lagi. tak kan sorang je girlfren.

sinaganaga said...

kalau segan nak hisap rokok depan bakal pak mentua - pssssst, taukan kat mana letaknya kunci stor simpan bangku plastik tu? he he. tak kalu, buka gate - hisap rokok kat luar. lighter? kat pasu bunga yang tergantung di sebelah kanan sekali tu - kat situ selalunya ada lighter! HA HA.

ilazz said...

Tak lama lagi ko jadik laki orang la plak. pas tu bapak orang plak. kongretulesen!!

sinaganaga said...

sori, bukan kanan. tapi, kat sebelah kiri.

..::jane doe::.. said...

cekguu!cekgu da tunang?oyeh²,sy pon rase bahagia skali ni ape kes ni..huhuh..TAHNIAH Cikgu Yoshz ngan Kak Mimi :) Semoga bahagia sampai akhir hayat

FarhanaLicious said...

selamat bertunang.


*kuciwa~~~~~

S.YanaZ said...

Apa..??????????????

Tunanggg...????????????????????

Gua baru bniat suci nk jodohkan lu dgn anak murid gua...
Iskh.Iskh.

Rabia said...

Hehe..Congrate! :)

1412 said...

aku nak book seat kat meja vip untuk majlis perkahwinan ko. ok ke takpe?

Sahana said...

tahniah.. :)

fitqis said...

congrats yoshz & mimi..:)

sabturday said...

maria ozawa mesti kecewa dengan berita ni.

yoshz said...

life,budak hijau, ayu, rahimin, ilazz,jane doe, farhana,
syanaz,rabia, sahana dan fitqis.

Terima kasih kepada semua!
1412,
takde masalah. salam cangkuk harus berisi kurang2 seribu.

sabturday,
maria ozawa tak layak untuk aku. apa nak buat.

sinaganaga,
wahahaha. thx 4 the info. nanti saya carik lighter tu.
pastu on kat taman permainan depan. takut dekat2, nanti bau.
mana gambar mafia tu?