Tuesday, July 7, 2009

28 years later..

Lebih kurang 28 tahun dulu saya belum lagi dalam bentuk fizikal seperti sekarang. Saya hanya seekor sperma bodo yg berenang2 kat mana entah. of course, masa tu belum pakai spek.

Tapi sekarang bila dah besar saya hanya menyusahkan hidup kamu semua. Saya sudah berjaya tak mati selama 28 tahun.

To mimi,

Terima kasih untuk surprise party semalam. Ini pertama kali saya merayakan hari jadi dengan kekasih saya sendiri. Love u so much.

To ijat,
Cilaka kau mengelak dari berjumpa aku. Sejak bila kau rajin pergi kelas ni? 'Nanti aku cabut kepala kau macam sotong' - mak zaiton, Bujang Lapok

To Death,
Yoshz 28 - Death 0. Try harder next year! haha!


To all,
"Thanks to those who wish me well, n those who don't, can go to hell...."
Elaine Benes, Seinfeld.

26 comments:

mimi said...

First!! Haha...

Ler sempat petik elaine benes huh? Hapa daa..I rasa masa u en sperma bernama mohd yoshz tuh pun u dah pakai spek! Ahaks.

Love u so much Kiki. Glad u liked ur birthday party, walaupun I ngan Ipah masih pakai tag keje haha. Simple & minimalis- exactly what you like.

Here's to another 28 more yrs of tormenting other ppl. Hip hip hurrah!

Love u,
Mims

Hidemichi said...

Second!
Selamat Hari Jadi Orang Sengal kali ke-28!~

Phoebus Athenos said...

Twas brave of you to challenge the grim reaper...hahaha

anyways, happy becoming.

Kikuri-sama said...

Tanjoubi ohmedeto, yosh-san! Ek elehh, baru 28 taun. Apalah sgt... All the best, anyway.

Dzulkarnain Mohamad said...

hah, br 28 thn. kau perlu hidup lebih lama utk benar2 mengenal erti kehidupan ini. selamat harijadi..

CoOkiE MoNSter said...

ohh...bezday rupenye. neway, hepi belated bezday. May God bless u alwayzzz...

paiseh said...

gua jarang sangat ank wsih2 org ni.. bukan bulih toyota wish pun..
tapi untuk incik yosh.. gua wosh jugak.. SELAMAT HARI TUA..

Anonymous said...

To Death,
Yoshz 28 - Death 0. Try harder next year! haha!

You tak tau pantang ke?

Next year yosh 28 death 1.

Death needs to be lucky only once

dialicious said...

ala yosh..x ajak pun dtg surprise party..hehe..nway hepi bday!

CiKKERR said...

Selamat hari jadik.. semoga menjadi insan solehah... kukukurr...

Facet said...

Oh kamu lelaki julai juga.

bezanya saya awet muda.

alif-mikail said...

sigh!
lama seh...

l.i.f.e said...

selamat hari tua! wish u happiness and all the good thing in life.
and a lot wiser too! jangan ulangi peristiwa menyelamat kereta di touch n go lane lagi ye!

mimi, ada sedikit curiosity ni, who will torment who ni. i'd hope its u to him. biar padan muka yoshz ni. hehe :P

Anonymous said...

kalau macam tu Mimi tukar nama jadi Lala. baru la comel. Kiki Lala.

@tune® said...

selamat menerima penuaan dan pengkedutan...

Anonymous said...

hepi beday! :D

farah sr said...

HAPPY BIRTHDAY ENCIK HASSANUL HADI!

suhanazainal said...

disebabkan aku taknak go to hell, terpakse la aku wish ko:
hepi birthday yoshz.

..::jane doe::.. said...

owhhoo..!sy agak fobia dgn lelaki² julai sebenarnye ~jgn tanye kenape

Btw,Selamat Hari Kejadian buat incik Yoshz-Lelaki-Julai =)
Wish u many happy returns n may God bless u.

sofea said...

happy birthday yoshz...moga berbahagia bersama mimi

mimi said...

life:

mmg CONFIRM lah i yg torture yoshz. haha. sometimes he deserve it!

anonymous:

mmg hincik yoshz suggest nak panggil saya lala, tapi saya x mau lah disamakan ngan seafood. thanks.

akuponlahirbulanjulaigak said...

yoshz dah jarang dah update blog.. tau2 dah sambut bday dahh... aku perlukan hiburan!! :P

happy belated birthday encik yoshz :)

Rajuna said...

hepi besdeh mi no spik ingklish kah kah kah woit!
puaka rsmah.

hihihi

KuihTepung said...

ko jgn yosh....sekali Death dpt 1 point je ko terus KO tauuu hohohoho

tasikmerah said...

hepi befday bro!

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網